Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
SHERLOCKED
Başarılı
İlla kablosuz olsun derseniz FUXI-H3 var ama çok önerilmiyor. Kulak kapatmama problemi var.
- Makaleler
- 8
Aklımda çıkmak yok ama değerlendireceğim hocam
Kablolu da önerebilirsiniz. Kablosuz olmak zorunda değil. Güzel bir fırsat vs. olursa diye söyledim.
Aklımda çıkmak yok ama değerlendireceğim hocam
Kablolu da önerebilirsiniz. Kablosuz olmak zorunda değil. Güzel bir fırsat vs. olursa diye söyledim.
Kablosuz olarak değil de kumaş olduğu için önerdim. Bütçede kumaş H3 var ama sorunlu model. Başka da bilmiyorum bilen varsa önerir belki
Fevell XS1 modelini satın aldım ancak ciddi sorunlar yaşadım. Özellikle Discord'da mikrofon problemi var; karşı tarafa ses boğuk ve kalitesiz gidiyor.
Bunun dışında USB Dongle'ı taktığımda laptopun Wi-Fi bağlantısıyla çakışma yaptı. Normalde 55–60 Mbps olan internet hızım 0.40 Mbps seviyelerine kadar düştü. Dongle'ı çıkarınca internet tekrar normale dönüyor.
Şu anda iade süreciyle uğraşıyorum. Benim yaşadığım deneyime göre sorunlu bir model olabilir, almayı düşünenler bu durumu göz önünde bulundurmalı.
Bunun dışında USB Dongle'ı taktığımda laptopun Wi-Fi bağlantısıyla çakışma yaptı. Normalde 55–60 Mbps olan internet hızım 0.40 Mbps seviyelerine kadar düştü. Dongle'ı çıkarınca internet tekrar normale dönüyor.
Şu anda iade süreciyle uğraşıyorum. Benim yaşadığım deneyime göre sorunlu bir model olabilir, almayı düşünenler bu durumu göz önünde bulundurmalı.