Normalde Cloud 3 Wireless kullanıyorum gayet memnunum Cloud 3'e yakın bir IEM kulaklık almak istiyorum. Aklımdaki modeller Wraith Sense Pro - KZ ZS10 Pro 2 - KZ Castor Pro. FPS oyunlarında ve günlük video falan izlerken kullanılacak. Bütçe 1500TL.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500 TL
Bahsettiğiniz üç IEM de iyi değil açıkçası.
KZ vasatın altı bir marka, özellikle giriş seviyesi IEM'leri genel olarak kalitesiz. Ben de zamanında tecrübe ettim ve hiç memnun kalmadığımı söyleyebilirim.
Wraith Sense de iyi bir IEM değil.
Benim önerim yurt dışından Simgot EW100P almanız olur. Oyun için iyi bir IEM'dir, yukarıda bahsettiğiniz modellere kıyasla da her türlü daha iyi.
Shenzhenaudio'da gümrük sorunu yok ve ek vergi çıkmıyor. Şu konuyu da ekleyeyim:
KZ vasatın altı bir marka, özellikle giriş seviyesi IEM'leri genel olarak kalitesiz. Ben de zamanında tecrübe ettim ve hiç memnun kalmadığımı söyleyebilirim.
Benim önerim yurt dışından Simgot EW100P almanız olur. Oyun için iyi bir IEM'dir, yukarıda bahsettiğiniz modellere kıyasla da her türlü daha iyi.
Shenzhenaudio'da gümrük sorunu yok ve ek vergi çıkmıyor. Şu konuyu da ekleyeyim:
Shenzhenaudio.com'dan IEM alacaksanız bu yazıyı okuyun. Öncelikle Shenzhenaudio'dan IEM aldıktan sonra Shenzhenaudio'ya mailden iletişime geçip fiyatı düşük göstermelerini istediğiniz zaman gümrükten geçiyor. Şunu yazabilirsiniz mail olarak: "Hello, I bought an IEM. Can you show the price as 12 dollars and send it via YunExpress?". Sonra sizden ID yani kimlik numarası isteyecekler. Kimlik numaranızı gelen yanıtta mail olarak atın. Ek olarak sizden track order number dediğimiz bir kod isteyecekler onu da verdiğiniz zaman sipariş Türkiye'ye gelir.
- Simon
- alışveriş nasıl shenzhenaudio yapılır
- Forum: Web ve Mağazadan Alışveriş
Ben moondrop chu 2 kullanıyorum memnunum ama şu an satılmıyor gibi duruyor. Bilmiyorum diğer modellere erişimim olmadı ses gibi bir olguda kulağıma takıp dinlemeden bir yorum yapamayacağım, toplumun görüşlerini önerirken fazla umursayamıyorum önce kendi deneyimim olmalı ki başkasına önerebileyim...
Bahsettiğiniz üç IEM de iyi değil açıkçası.
Benim önerim yurt dışından simgot EW100p almanız olur. Oyun için iyi bir IEM'dir, yukarıda bahsettiğiniz modellere kıyasla da her türlü daha iyi.
Shenzhenaudio.com'dan IEM alacaksanız bu yazıyı okuyun. Öncelikle Shenzhenaudio'dan IEM aldıktan sonra Shenzhenaudio'ya mailden iletişime geçip fiyatı düşük göstermelerini istediğiniz zaman gümrükten geçiyor. Şunu yazabilirsiniz mail olarak: "Hello, I bought an IEM. Can you show the price as 12 dollars and send it via YunExpress?". Sonra sizden ID yani kimlik numarası isteyecekler. Kimlik numaranızı gelen yanıtta mail olarak atın. Ek olarak sizden track order number dediğimiz bir kod isteyecekler onu da verdiğiniz zaman sipariş Türkiye'ye gelir.
- Simon
- alışveriş nasıl shenzhenaudio yapılır
- Forum: Web ve Mağazadan Alışveriş
Yurt dışı temsilci muhabbetlerinden sonra hala yapılabiliyor mu bir konuda sıkıntılı olabilir diye okumuştum. Bir de 2000TL civarına 7Hz sonus alabiliyorum kampanyalarla. 2K civarında daha iyisi yoksa direkt onu alayım diyorum.
Bildiğim kadarıyla herhangi bir sorun olmuyor şu anda. Ben de temsilci olaylarından sonra o iş bitti diye düşünmüştüm ama halen daha alanlar var ve bir sorun yaşamamışlar.Yurt dışı temsilci muhabbetlerinden sonra hala yapılabiliyor mu, bir konuda sıkıntılı olabilir diye okumuştum. Bir de 2000TL civarına 7Hz Sonus alabiliyorum kampanyalarla. 2K civarında daha iyisi yoksa direkt onu alayım diyorum.
7Hz Sonus da gayet iyi bir IEM ve o fiyata kesinlikle alınabilir. Doğal ve nötr bir ses profili var, kullanıcıların söylediklerine göre oyun için de iyi ve uygun.
Yalnız Sonus daha çok U-Shaped bir IEM. Oyun için genellikle Simgot EW200 gibi V-Shaped IEM'ler önerilir, bu yüzden yaklaşık aynı fiyatlara Shenzhenaudio'dan alabileceğiniz Simgot EW200 oyunlar için muhtemelen biraz daha iyi performans verecektir.
Yine de yurt dışından almakla uğraşmak istemezseniz Sonus da gayet iyi bir şekilde işinizi görecektir.
@Simon Shenzhenaudio durumundan %100 emin değilim, şu anda gümrükle ilgili bir sıkıntı yok değil mi?
- Makaleler
- 23
Shenzhenaudio'nun IEM yorumlarinda Mayis ayinda alanlari gordum. Mayis ayinda bir problem olmamis. Bence hala alinabiliyordur.@Simon Shenzhenaudio durumundan %100 emin değilim, şu anda gümrükle ilgili bir sıkıntı yok değil mi?
Yeni konular
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-
-