Olmazsınız. Öyle ses boğuk veya kötü gelmeyecektir. Fiyatına göre memnun eder sizi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Olmazsınız. Öyle ses boğuk veya kötü gelmeyecektir. Fiyatına göre memnun eder sizi.
Ben bu adamin yorumlarini hic sevmiyorum. Adam sponsorluktan olmayayim diye tum incelemelerinde kulakliklari ovuyor. En kotu urunu bile ovdugunu gordum. Mesela Shaza Air 7 diye bir kulaklik incelemesi var ve o markanin kulakligini ona guvenerek aldim fakat ben baglanti sorunu yasadim ve iade ettim. Ardindan tekrar ona guvenerek QCY T13 ANC modelini aldim. 1 ay icinde cok memnundum. Fakat 1 ay sonra ses yariya kadar indi. Kutuphanede calisirken gelen ugultuyu bile engelleyemiyordu sesi. O yuzden bu adama kulaklik konusunda pek guvenmiyorum.Eki Görüntüle 153581
Enes Özen'in kulaklık puan sıralaması kişiden kişiye değişir fakat Enes Özen işinde iyidir. Video tarihi 15 Nisan, Anker'in fiyatını da görebilirsiniz, 1.5 ay önce civarı bu kulaklık 3000 lira fiyatlarda geziyordu ve bu zamanlarda sık sık indirime girdi.
Fikrinize saygı duyarım. Uzun süre kulaklık araştırması yaptım ve bu sırada da Enes Özen'in videolarını izledim açıkçası bana faydalı oldu. Bir sürü kulaklık deneye deneye en son Anker'de kaldım. Ama dediğim gibi Anker gibi kendini kanıtlamış markaları tercih etmek çok daha iyi.Ben bu adamin yorumlarini hic sevmiyorum. Adam sponsorluktan olmayayim diye tum incelemelerinde kulakliklari ovuyor. En kotu urunu bile ovdugunu gordum. Mesela Shaza Air 7 diye bir kulaklik incelemesi var ve o markanin kulakligini ona guvenerek aldim fakat ben baglanti sorunu yasadim ve iade ettim. Ardindan tekrar ona guvenerek QCY T13 ANC modelini aldim. 1 ay icinde cok memnundum. Fakat 1 ay sonra ses yariya kadar indi. Kutuphanede calisirken gelen ugultuyu bile engelleyemiyordu sesi. O yuzden bu adama kulaklik konusunda pek guvenmiyorum.
Tesekkur ederim. Bende sizin fikrinize saygi duyuyorum. Anker'in Liberty 4 Pro'sunu kullaniyorum su an aktif olarak. Anker iyi marka bence de.Fikrinize saygı duyarım. Uzun süre kulaklık araştırması yaptım ve bu sırada da Enes Özen'in videolarını izledim açıkçası bana faydalı oldu. Bir sürü kulaklık deneye deneye en son Anker'de kaldım. Ama dediğim gibi Anker gibi kendini kanıtlamış markaları tercih etmek çok daha iyi.
Ayrıca bence burda ki adam biraz uçmuş CMF ve Nothing Ear (a) asla 8.5 etmez.
8.5 olmasinin sebebi 100 dolar alti olarak segmentine gore kiyasladigindan dolayi o kadar yuksek puan vermis. Normalde 7 falandir.Ayrıca bence burda ki adam biraz uçmuş CMF ve Nothing Ear (a) asla 8.5 etmez.
@salandarman, hayirli olsun, guzel secim. Geldigi zaman yazarsin.