Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Merhaba. Bütçe çıkarsa THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus, çıkmazsa 500 TL daha ucuza ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat
Öneriniz için teşekkür ederim. Bu modelleri neden önerdiğinizi kısaca açıklayabilir misiniz?
Açıkçası DeepCool AK400 Zero Dark soğutucusunu almayı düşünüyordum.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Gereksiz pahalı o Zero Dark. SE 214 olanda da 4 adet bakır borusu var bunda da. Hava akışı SE 214 de daha iyi. Bütçen çıkarsa Thermalright olanı al geç.
Gereksiz pahalı o Zero Dark. SE 214 olanda da 4 adet bakır borusu var bunda da. Hava akışı SE 214 de daha iyi. Bütçen çıkarsa Thermalright olanı al geç.
Bütçeyi artırmaktan yana değilim pek. İşimi görse yeter düşüncesindeyim. Kalitesiz bir model de istemem elbette.
@Caner Uncu hocam sizin az çok bilginiz var mıdır, ne önerirsiniz?
Thermalright Assassin King 120 SE ARGB model soğutucuyu satın almış bulunuyorum. Teşekkürler.
Son düzenleme:
ahmet yasin
Üyecik
Konuyu tekrar açıyorum memnun musunuz acaba?Bütçeyi artırmaktan yana değilim pek. İşimi görse yeter düşüncesindeyim. Kalitesiz bir model de istemem elbette.
@Caner Uncu hocam sizin az çok bilginiz var mıdır, ne önerirsiniz?
Thermalright Assassin King 120 SE ARGB model soğutucuyu satın almış bulunuyorum. Teşekkürler.
Sıcaklıklar ne durumda?
DeepCool AG620 ARGB’nin beyaz olan modelini kullanıyorum. Bu modelin soğutma performansından gayet memnunum. Konuda paylaştığım soğutucuyu iptal edip bu modeli satın aldım.Konuyu tekrar açıyorum, memnun musunuz acaba? Sıcaklıklar ne durumda?
ahmet yasin
Üyecik
DeepCool AG620 ARGB'nin beyaz olan modelini kullanıyorum. Bu modelin soğutma performansından gayet memnunum. Konuda paylaştığım soğutucuyu iptal edip bu modeli satın aldım.
Bu çok pahalı ya teşekkür ederim yanıtın için.
Rica ederim. İşlemci soğutucusu almayı düşünüyorsan bütçeni belirterek öneri konusu oluşturabilirsin.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
-
-