Subzero

Uzman
Yaklaşık 35 Mbps internet hızım var. Bu hıza uygun, uzun ömürlü, kaliteli ve stabil çalışan bir modem arıyorum. Hem performansı yüksek hem de dayanıklı bir model tavsiye edebilir misiniz? Marka ve model önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Bayağı ucuzmuş. Şaka bir yana bu Prime satıcısı Akakçe'nin ayarlarını bozmuş gibi duruyor. Son zamanlarda fiyat saçmalığından bağımsız sürekli her üründe en üstte görüyorum. Para ile en üstte çıkmaya izin veriyorlar herhalde.

2025-07-18_16-02.webp

Bütçe yetiyorsa bağlantıdaki ürünü alın. Wifi-6 olduğundan hızdan bağımsız birden fazla kablosuz cihaz bağlanınca çok rahat edersiniz.

Peşin fiyatına iki ay taksitle alabilirsiniz. Yazılım tarafı bayağı iyi. Yani yok hız sınırlayayım yok özel firmware atıp değerleri iyileştireyime gerek duymuyor. Eski modemde bufferbloat testinden D-F arası alırken, bu modemi alınca testte artık B alıyorum. Altyapım 70 Mbps desteklediğinden dengesiz, bir de hız sınırlarsam direkt testten A alıyor. Yani yazılımı sayesinde altyapınızdan en iyi verimi almanızı sağlıyor. Neredeyse aylık güncelleme alıyor. Arayüzü falan basit ve sunduğu özellikler detaylı. Kısaca uzun ömürlü bir ürün olur.

Ayrıca bu sıcaklarda yanına bir de şu tarz dizüstü soğutucusu alın. Bendeki Keenetic bu ara çok ısınıyor. Yazın altına koyup kullanırsınız.

Bayağı ucuzmuş. Şaka bir yana bu Prime satıcısı Akakçe'nin ayarlarını bozmuş gibi duruyor. Son zamanlarda fiyat saçmalığından bağımsız sürekli her üründe en üstte görüyorum. Para ile en üstte çıkmaya izin veriyorlar herhalde.

Eki Görüntüle 164473

Bütçe yetiyorsa bağlantıdaki ürünü alın. Wi-Fi-6 olduğundan hızdan bağımsız birden fazla kablosuz cihaz bağlanınca çok rahat edersiniz.

Peşin fiyatına iki ay taksitle alabilirsiniz. Yazılım tarafı bayağı iyi. Yani yok hız sınırlayayım yok özel Firmware atıp değerleri iyileştireyime gerek duymuyor. Eski modemde bufferbloat testinden D-F arası alırken, bu modemi alınca testte artık b alıyorum. Altyapım 70 Mbps desteklediğinden dengesiz, bir de hız sınırlarsam direkt testten a alıyor. Yani yazılımı sayesinde altyapınızdan en iyi verimi almanızı sağlıyor. Neredeyse aylık güncelleme alıyor. Arayüzü falan basit ve sunduğu özellikler detaylı. Kısaca uzun ömürlü bir ürün olur.

Ayrıca bu sıcaklarda yanına bir de şu tarz dizüstü soğutucusu alın. Bendeki Keenetic bu ara çok ısınıyor. Yazın altına koyup kullanırsınız.

Hocam o modeme gerek olduğunu düşünmüyorum peki 1500 TL aralığında en iyi modem hangisi sizce Tenda ve bu TP-Link'in arasında kaldım. Hangisi daha iyi sizce ya da daha iyisi var mı

Bir şey anlamadım hocam yazınızdan. Hangisi iyi yani bu bütçelerde Tenda mı yoksa siz gönderdiğim TP-Link modeli mi?

Başlıktaki bütçeyi yeni fark ettim. İkisi arasından Tenda'yı tercih edin.