Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Merhaba,
Monitörümde hoparlör yok, bu yüzden bir hoparlör ya da soundbar alacağım.
Elimde şu an JBL Flip 6 var ama sevmediğim özelliği şu: Kullanmak için düğmeye basarak açmam gerekiyor. Eğer öncesinde telefona bağladıysam Bluetooth ayarı falan yapmam gerekiyor. Benim istediğim bilgisayar açıldığında açılması, kapandığında kapanması. Ek olarak bir şey yapmak istemiyorum. Bluetooth olması çok önemli değil.
düzeltme: bütçeni şimdi fark ettim. O bütçelere Logi Z150 veya Rampage 1+1 mikrofonlardan alırsın. Bütçen buralara çıkarsa Xiaomi'yi al geç fazlasıyla tatmin eder.
Yaklaşık 6 yıldır kullandığım Logitech S120 hoparlörüm bozulduğu için @temmuzhd hocamın önerisi ile ( kendisine teşekkür ediyorum ) Xiaomi Desktop Speaker'ı ( Model adı: ASB02G ) 13.10.25'te 2965 ₺'ye PTT AVM üzerinden ( satıcısı Xiaomi ) satın aldım. Dün sorunsuz bir şekilde teslim edildi. Merak edenler ve alacak arkadaşlara referans olması için kısa ve basit bir inceleme yapmak istiyorum.
Hoparlörün kutusu bu şekilde. Kutu içinden hoparlör dışında herhangi bir aparat vs. çıkmıyor.
JBL Go 4 önerecektim ki JBL kullandığını görünce, bahsettiklerin de doğru olunca hak verdim. Bilgisayarla beraber açılıp kapansın istiyorsan USB hoparlör öneririm. Z150 veya bulabilirsen Z120 öneririm, yıllardır kullanıyorum.
JBL Go 4 önerecektim ki JBL kullandığını görünce, bahsettiklerin de doğru olunca hak verdim. Bilgisayarla beraber açılıp kapansın istiyorsan USB hoparlör öneririm. Z150 veya bulabilirsen Z120 öneririm, yıllardır kullanıyorum.