Hocam normal oynarken 30 ms hissedilmez zaten ama F1 22 gibi oyunlarda cidden hissediliyor ki ben F1 22 de gamepadi kablo ile oynuyorum, gecikme önemli değil yani yine o yönden sıkıntı yok.Gecikme yoktur bu bilgi yalandır o zaman laf söylemeden çıkarım tartışmadan arkadaşı haklı sayarım ama 30ms sadece profesyoneller hisseder demek bayağı bayağı saçma input lag dediğimiz olay çıkmakta maalesef ama yine arkadaşın dediği gibi şu an en mantıklısı ona lafım yok ama arkadaş şu ms olayını anlayamadı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
Gecikme yoktur bu bilgi yalandır o zaman laf söylemeden çıkarım tartışmadan arkadaşı haklı sayarım ama 30ms sadece profesyoneller hisseder demek bayağı bayağı saçma input lag dediğimiz olay çıkmakta maalesef ama yine arkadaşın dediği gibi şu an en mantıklısı ona lafım yok ama arkadaş şu ms olayını anlayamadı.
Bence anlamayan sensin. Konu sahibi de çoğu oyunda ve çoğu kişide sorun olmadığını hissedilmediğini kabul ediyor zaten. Birisi gelip ben F1 oynayacağım gecikme önemli dedi de ben mi yok hissetmezsin dedim. Benim için gecikme aşırı önemli diyen varsa başka alabilir zaten. Burada genel kitleden bahsediyorum ben. Ama sen anlayamıyorsun. Gamepadi çok büyük çoğunluk FIFA veya hikayeli oyunlar için aldığına göre benim dediğim de fazlasıyla doğru.
F1 22 oynarken o gecikmeyi hissedebiliyorum hocam, oynanacak oyuna bağlı biraz da. Minecraft, Detroit oynayacaksan okey ama F1 22, Truckers MP girecekseniz gecikme cidden baş belası.
Truckers MP'de milisaniyelik gecikme sebebiyle karşıdaki elemana bodoslama çarpmıştım ve 9 aylık ban yemiştim, daha yeni açıldı ban. 1 yıldır online ETS giremedim öyle düşünün![]()
Ve yine dediğim gibi bu oyunları da ne ciddiyet ile oynadığına bağlı ms sorun olur veya olmaz. Arkadaşımın hesaplayamadığım kadar Truckers MP saati var mesela o bile sorun etmiyordu.
Bence anlamayan sensin. Konu sahibi de çoğu oyunda ve çoğu kişide sorun olmadığını hissedilmediğini kabul ediyor zaten. Birisi gelip ben F1 oynayacağım gecikme önemli dedi de ben mi yok hissetmezsin dedim. Benim için gecikme aşırı önemli diyen varsa başka alabilir zaten. Burada genel kitleden bahsediyorum ben. Ama sen anlayamıyorsun. Gamepadi çok büyük çoğunluk FIFA veya hikayeli oyunlar için aldığına göre benim dediğim de fazlasıyla doğru.
Hiç hissedilmez profesyoneller hisseder ile şu oyunlarda hisseder şunlarda hissedemez tamamiyle farklı cümleler onun dışında konu daha fazla bizim gereksiz tartışmamızla uzatmayacağım arkadaş yardıma ihtiyacı olursa yazar.
Hiç hissedilmez profesyoneller hisseder ile şu oyunlarda hisseder şunlarda hissedemez tamamiyle farklı cümleler onun dışında konu daha fazla bizim gereksiz tartışmamızla uzatmayacağım arkadaş yardıma ihtiyacı olursa yazar.
Ben F1'den mi bahsediyorum sence orada? Profesyonel bir oyuncu kadar kasmıyorsan önemsemiyorsan sana etkisi olmaz diyorum bunu anlamak zor değil. Ve ben de ETS oynayan birisiyim ve ben hiç problem yaşamadım. Çünkü onun kadar kasmıyorumdur milisaniyeler önemli değildir benim için. Profesyonel bir insan ne yapar, varını yoğunu ortaya koyar, her saliseyi önemser ciddiye alır ve o şekilde oynar. Hani bunlar yerine cidden gidip e sporcu olarak algılamışsın
Ben F1'den mi bahsediyorum sence orada? Profesyonel bir oyuncu kadar kasmıyorsan önemsemiyorsan sana etkisi olmaz diyorum bunu anlamak zor değil. Ve ben de ETS oynayan birisiyim ve ben hiç problem yaşamadım. Çünkü onun kadar kasmıyorumdur milisaniyeler önemli değildir benim için. Profesyonel bir insan ne yapar, varını yoğunu ortaya koyar, her saliseyi önemser ciddiye alır ve o şekilde oynar. Hani bunlar yerine cidden gidip e sporcu olarak algılamışsın. Ve bu kadar önemseyen 30 msden bile rahatsız olan bir insan direkt gidip arkadaş gibi kablolu kullanır zaten. Hani cidden boş yapıyorsun, bu kadar ciddiye alan insan 10M'si de kabul etmez. Sen gelmiş hep hissediliyor diyorsun yani hikayeli oyunda bile. Robocop falansan gel işe başla. Gelip de bariz hissedilir orada burada hissedilir demek dümdüz sallamasyon. Konu sahibi de hissedilmeyeceğine katılıyor zaten. Ama yok sen farklı olacaksın hissediliyor diyeceksin aynen kardeşim.
Tamam, en haklı arkadaş sensin birader.
Son düzenleme: