1.500 TL'ye DSL modem önerisi

Bütçe
1.500 TL

y4vuzz 5

Başarılı
Merhabalar, ağ içerisinde aynı anda maksimum 3 cihazı kaldırabilecek bir modem lazım. Önerilerinize açığım.

Evde DSL bulunuyor, bütçe maksimum 1.500 TL civarında olursa çok sevinirim.

Çıkmazsa çok tatlı olur ama alt fiyatlarda düzgün modem yoksa ona da yönelebilirim.

Eğer ikinci el tercih ederseniz Keenetic'in modemleri 1500 lira bandında satılıyor. Sarı siteye bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.el olursa Türk Telekom logolu ZyXEL DX3200-B0 VDSL2 fiyatına göre fazla fazla yeter size.

Eğer ikinci el tercih ederseniz Keenetic'in modemleri 1500 lira bandında satılıyor. Sarı siteye bakabilirsiniz.
Hediye olarak alacağım için 2. el düşünmüyorum, attığınız modem 2000 lira, o civarlarda iyi varsa ona da bakabiliriz. ((TP-Link Archer VR400, AC1200 Mbps Kablosuz Dual-Band MU-MIMO Fiber Destekli VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, Beamforming, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayar (bir tık üstünde bu vardı, ondan sorayım dedim))
2.el olursa Türk Telekom logolu ZyXEL DX3200-B0 VDSL2 fiyatına göre fazla fazla yeter size.
Kendime alsam sizin dediğiniz gibi alırdım, teşekkürler.

Son düzenleme:
Eğer 2200 lira bandına çıkabilirim diyosanız VR400 tercih edin, gigabit portları var ve daha stabil. Ayrıca beamforming anlamında VR300'den daha iyi bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…