Bütçe
1.500 TL
G502 Hero. FPS oyuncusu olarak çok beğeniyorum.

Bence ömrü doldu onun Rival 3'te kronik olan scroll sorununu yaşayınca DA3 Pro'ya geçene kadar idareten kullandım sonsuz teker dışında bir artısı yok. Ayrıca fiyat bazında rakiplerine göre eski bir donanıma sahip. 1 hafta dayanamadım açıkçası çünkü 120 gr olduğu için FPS oyunu mu oynuyorum traktör mü çeviriyorum belli değil.

Bence ömrü doldu onun Rival 3'te kronik olan scroll sorununu yaşayınca da3 pro'ya geçene kadar idareten kullandım sonsuz teker dışında bir artısı yok. Fiyat bazında rakiplerine göre eski bir donanıma sahip. 1 hafta dayanamadım açıkçası çünkü 120 gr olduğu için FPS oyunu mu oynuyorum traktör mü çeviriyorum belli değil.
Tuğladan bir farkı yok. Hiçbir albenisi yok. Katılıyorum.

Tuğladan bir farkı yok. Hiçbir albenisi yok. Katılıyorum.

He bir de bendeki bahtsızlık mıdır nedir ölçülerini alıp kasasını topladıktan sonra firma hediyesi diye bende kaldı 6. günde kısa devre yaptı kablosu ısındı kenarda duruyor öyle.

Tuğla olmasın ya. Zaten kablosuz olursa daha da iyi olur.

En büyük artısı duvara fırlatsan da bir şey olmaz scroll tekeri sadece 13 gram ve Full metal :D

Bence ömrü doldu onun Rival 3'te kronik olan scroll sorununu yaşayınca DA3 Pro'ya geçene kadar idareten kullandım sonsuz teker dışında bir artısı yok. Ayrıca fiyat bazında rakiplerine göre eski bir donanıma sahip. 1 hafta dayanamadım açıkçası çünkü 120 gr olduğu için FPS oyunu mu oynuyorum traktör mü çeviriyorum belli değil.

G502 Hero'nun sensörü konusunda yanılıyorsun bence. İçindeki Hero 25k, günümüzde bile Razer'ın focus Pro'su veya SteelSeries'in truemove sensörleriyle kafa kafaya yarışacak kadar iyi. Sıfır sapma ve mükemmel takip özellikleri var. Ayrıca bu fare sadece FPS içinde değil. Programlanabilir makro tuşları sayesinde ek olarak MMO, MOBA, hatta grafik tasarım gibi üretkenlik gerektiren her alanda kullanışlı. Ağırlığı ise benim için bir dezavantaj değil aksine daha kontrollü aim almamı sağlıyor. Hatta 6 saat aralıksız Half-Life oynamama ve fareyi sürekli çevirmeme rağmen elimi hiç yormadı.

G502 Hero'nun sensörü konusunda yanılıyorsun bence. İçindeki Hero 25k, günümüzde bile Razer'ın focus Pro'su veya SteelSeries'in truemove sensörleriyle kafa kafaya yarışacak kadar iyi. Sıfır sapma ve mükemmel takip özellikleri var. Ayrıca bu fare sadece FPS içinde değil. Programlanabilir makro tuşları sayesinde ek olarak MMO, MOBA, hatta grafik tasarım gibi üretkenlik gerektiren her alanda kullanışlı. Ağırlığı ise benim için bir dezavantaj değil aksine daha kontrollü aim almamı sağlıyor. Hatta 6 saat aralıksız Half-Life oynamama ve fareyi sürekli çevirmeme rağmen elimi hiç yormadı.

Sensör kötü demedim rakipleri daha üstün dedim. Şu an G502 Hero 1800 gibi absürt bir rakamda. Şahsen MOBA oynayacaksam da Hero tercihim olmaz tuşların konumu çok agresif. Ayrıca Half-Life gibi bir oyunda (online) G502 Hero'yu fırlatıp atardım herhalde Half-Life CS gibi aim oyunu değil refleks oyunudur. Yorulmama sebebin de elinin alışması yoksa normal bir ağırlık değil bence.

Sensör kötü demedim rakipleri daha üstün dedim. Şu an G502 Hero 1800 gibi absürt bir rakamda. Şahsen MOBA oynayacaksam da Hero tercihim olmaz tuşların konumu çok agresif. Ayrıca Half-Life gibi bir oyunda (online) G502 Hero'yu fırlatıp atardım herhalde Half-Life CS gibi aim oyunu değil refleks oyunudur. Yorulmama sebebin de elinin alışması yoksa normal bir ağırlık değil bence.

Half-Life oynarken 100/100 olan bir rakibi pistol ile vurabilmeniz için doğrudan kusursuz aim almanız gerekiyor ve bir şarjör bile yetmiyor. arena/arcade modlarında gauss ile sürekli havada süzülen rakipleri defalarca vurmanız lazım refleksten fazlasını gerektiriyor. Spawn süresinin bir saniyeden kısa olduğu bu durmaksızın devam eden maçta, farenin her an aynı performansı vermesi kritik, bugüne kadar birçok mouse denedim ve G502, bu yoğun tempoda en tutarlı ve en iyi aim aldığım mouselerden biri oldu. :D