1.500 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
Maksimum 1.500 TL

DTP Aaron

Uzman
Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşım gamepad almayı düşünüyor. Logitech F710 kablosuz şu an 1.234 TL. Şu an bunu düşünüyoruz. Çok da para vermek istemiyor. Maksimum 1500 dememin nedeni oydu. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bu fiyata en iyisi.

Secuzi LIG-3601 1.399 TL'ye SMX 15 klonu zaten. Secuzi bu fiyata en iyisi.

Xbox düzeni ergonomiden dolayi daha yaygin, avantajlı. F710 çok eski bir kol, Secuzi bu bütçenin en iyisi.
Anladım hocam. Bir de yılbaşında falan indirim gelme ihtimali olur mu hocam? Ona göre arkadaşım beklemeyi düşünüyor. Bilginiz var mıdır?

Anladım hocam. Bir de yılbaşında falan indirim gelme ihtimali olur mu hocam? Ona göre arkadaşım beklemeyi düşünüyor. Bilginiz var mıdır?

Bir şey soylemek zor, ama indirime giriyor arada.

Tamamdır hocam. Çok teşekkür ederim.

Xbox düzeni ergonomiden dolayi daha yaygin, avantajlı. F710 çok eski bir kol, secuzi bu bütçenin en iyisi.

Hocam tekrardan merhaba. Arkadaş diyor ki secuzi ye 1400 vermek yerine. GameSir Nova Lite Hall Effect 2.4g Wireless 1900 vermek daha mı mantıklı olur? Yani fiyata değer mi? Ya da 1900 civarınde ne önerirsiniz bu iyi değilse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…