1.400 civarinda seyrediyordu, bu fiyata cok iyi. EasySMX X15 klonu bir gamepad.
Detaylar
Kim cevapladı?40 TL kupon var. Ürün sayfasında en altta "takip et kazan" yazan tuşa basarak kuponu alabilirsiniz. 1.190'a geliyor sepette.
Nova Lite 1595 TL şu an. Sizce aradaki farka değer mi? Yoksa bu da yeterli mi sadece PES, FIFA oynamak için eğlencesine. Uzun zamandır bir gamepad almak istiyorum ama bir türlü para harcamaya değer mi karar verememiştim.
Nova Lite 1595 TL şu an. Sizce aradaki farka değer mi? Yoksa bu da yeterli mi sadece pes, FIFA oynamak için eğlencesine. Uzun zamandır bir gamepad almak istiyorum ama bir türlü para harcamaya değer mi karar verememiştim.
Secuzi alir gecerdim.
@Lee Yubin, Nova Lite'a kıyasla bu daha mantıklı. Nova 2 Lite olsa iş değişiyor.
Bu model ile kıyaslarsanız?@Lee Yubin, Nova Lite'a kıyasla bu daha mantıklı. Nova 2 Lite olsa iş değişiyor.
Secuzi bu fiyat bandindaki en mantikli gamepad su anda.
Secuzi bu fiyat bandindaki en mantikli gamepad su anda.
F 710'u sorunsuz kullanıyorum ve memnunum aslında ancak FIFA' da çok hassas şut sertliği ayarlarken A X Y B tuşları biraz sorun çıkartabiliyor. Buna geçmeme değer mi?
Bedava. Rakipleri en az 800-900 TL daha pahalı net şekilde alınır.
Sipariş verdim. Bu zamana kadar hep en ucuz Snopy, Frisby gibi kullan at denebilecek modelleri kullanmıştım ama artık keyif vermiyordu. Hassasiyet yok. Sadece klavyenin elde kolay tutulan hali gibi bi şey o ucuz modeller. Bunun gibi modeller ile simülasyon araba oyunu bile oynuyorlar. Bir de bu hall efect denilen türden analoga mı sahip?Secuzi bu fiyat bandindaki en mantikli gamepad su anda.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-