Bütçe
1.500 TL

Jora

Uzman
Elimdeki Arctis 5 uzun kullanımda baskı yaptığı ve yazın bunalttığı için iem kulaklık almayı düşünüyorum. Tangzu Wan'er S.G II Red Lion modeli Apex ve BF6 gibi FPS oyunlarındaki performansı nasıl? Meyer Gaming'de Jade Dragon versiyonu stokta yok, Red Lion ile arasında 400 TL fark var, aradaki farka değeceğini ve çok büyük bir değişim hissettireceğini sanmıyorum.

Bir de anakartım MSI B460M PRO ve harici bir ses kartım yok. Dip ses sorunu yaşamamak için USB-C mi yoksa 3.5mm jack sürümünü mü almalıyım? Arada kulaklığı gamepade takıp uzaktan da oynamak istiyorum. Hangisini önerirsiniz? Yoksa bu fiyata başka marka mı önerirsiniz?

NOT: Kendi markasına Jade dragon mu Red Lion mu diye mail attığımda destekteki eleman bence red lion diye cevap verdi fps için ama AI felan jade versiyonu fps için daha iyi diyor.

Red dışındaki renklerde bass daha az vurgulu. Bu yüzden ses kasmak nispeten daha kolay. Ancak bütün renklerin sound stage ve imaging performansı aynı. Dolayısıyla red lion alıp, basslar çok rahatsız ederse bassları 1-2 dB kısmak mantıklı olur. Özellikle red lion sürümünün kutu içeriğini göz önüne alırsak, kesinlikle doğru tercih olur. Type c ve 3.5mm arasından da ben 3.5mm öneririm. Red lionın kablosu çok güzel, böyle bir kabloyu çok basit bir daca mahkum etmek hoş olmaz :) apple dac + 3.5mm tercih edilmeli.
Ancak sg 2 nin oyun performansı o kadar iyi değil haberin olsun, peki 1500'e daha iyisi var mı? Yok.

Sorun degil. Keyfine bak. :)

NiceHCK Tears'da alinabilir butce cikarsa.
Tears daha flat sese ve nispeten daha geniş sahneye sahip olabilir ama onunla müzik dinlemek keyifli olmaz. İleri seviyede rekabetçi oynanmıyorsa red Lion alınabilir. Red lion'ın sahnesinde yatay konumlandırmalar ortalama seviyede performans gösteriyor, ancak dikey konumlandırmaları o kadar beğenmedim ben. Bugün tekrar Bf6 ile denerim.

Teras daha flat sese ve nispeten daha geniş sahneye sahip olabilir ama onunla müzik dinlemek keyifli olmaz. İleri seviyede rekabetçi oynanmıyorsa red Lion alınabilir. Red lion'ın sahnesinde yatay konumlandırmalar ortalama seviyede performans gösteriyor, ancak dikey konumlandırmaları o kadar beğenmedim ben. Bugün tekrar Bf6 ile denerim.
Çok ağır rank kasmıyorum şuan hatta apex bıraktım sayılır daha çok BF6 giriyorum ondada genelde tank yada uçak almaya bakıyorum. bassla güzel olur gibi.
Sorun degil. Keyfine bak. :)

NiceHCK Tears'da alinabilir butce cikarsa.
Teşekkür ederim öneriniz için. Pek çıkmaz gibi bu aralar :) Dac işinide duruma göre sonra alırım diye düşünüyorum bakalım.

Çok ağır rank kasmıyorum şuan hatta apex bıraktım sayılır daha çok BF6 giriyorum ondada genelde tank yada uçak almaya bakıyorum. bassla güzel olur gibi.

Teşekkür ederim öneriniz için. Pek çıkmaz gibi bu aralar :) Dac işinide duruma göre sonra alırım diye düşünüyorum bakalım.
Deneyince tekrar bilgi veririm, king of the hill modunda belli oluyor kulaklık iyi mi, değil mi. Bassların yüksek olması daha sinematik/immersive deneyim sağlar zaten