Bütçe
1.500 TL
Çok ağır rank kasmıyorum şuan hatta apex bıraktım sayılır daha çok BF6 giriyorum ondada genelde tank yada uçak almaya bakıyorum. bassla güzel olur gibi.

Teşekkür ederim öneriniz için. Pek çıkmaz gibi bu aralar :) Dac işinide duruma göre sonra alırım diye düşünüyorum bakalım.
Rica ederim. Simdiden hayirli olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Jora 1 maç attım şimdi. Dediğim gibi yatay konumlandırmada sağ-sol ve uzaklık-yakınlık iş görüyor. Dikeyde o kadar iyi değil. Ayrıca çok basslı ya gerçekten :D 1 maç attım sesten yoruldum. Video da çektim istersen yollarım.

@Jora 1 maç attım şimdi. Dediğim gibi yatay konumlandırmada sağ-sol ve uzaklık-yakınlık iş görüyor. Dikeyde o kadar iyi değil. Ayrıca çok basslı ya gerçekten :D 1 maç attım sesten yoruldum. Video da çektim istersen yollarım.

Kulak uçlarını renkli takmak sorunu cozmez mı? Siyahlar bass ağırlıklı diye hatırlıyorum.

10 GB imiş, boyut hafif kırpmaya çalışıp atayım.

Başka tip takılı bende, KB07 klonlarından. Tang sancai wide bore bassları azaltır tabii, fakat ben Wide'ı çok sevmiyorum.

Hocam o kadar varsa zahmet etmeyin. Bu fiyata başka öneriniz var mı 7Hz EULA vs. var sanirim ama onlardan video müzik bir tık kötü demişlerdi. Al geç derseniz Red lionu aliyim.

Hocam o kadar varsa zahmet etmeyin. Bu fiyata başka öneriniz var mı 7Hz EULA vs. var sanirim ama onlardan video müzik bir tık kötü demişlerdi. Al geç derseniz Red lionu aliyim.

Bu klip her şeyi özetliyor.
İlk killde sesi çok rahat duyup dönüyorum. Diğerinde işin içinde yükseklik de olduğu için tam olarak nerede olduğunu kestiremeyip yanlış tahminde bulunuyorum, sonra çark ediyor.

Tarif etmeye çalışayım:

Sağ-sol iyi.

1781553455931.webp

Ancak diğer yönlerde karışıklık var, örnek olarak videodaki 2. killde bu konumu (front left-height layer) pek anlayamadığım için önce başka yerlere baktım.

1781553485481.webp

Sonuç olarak alınır mı? Alınır tabii (2K altı sadece bu kulaklığı öneriyorum herkese :D ) EQ ve wide bore ile çözülmeyecek şey değil.

Ek olarak bu oyun modu küçük haritada hızlı-yoğun gunplay odaklı. Conquest vesair tipik BF modlarında bu kadar ses kasmak önemli değil. Diğer oyunlarda da çok rank derdin yoksa rahatça satın alabilirsin çünkü bu kulaklığın müzik performansı da seni tatmin edecek.

Son düzenleme:

Bu klip her şeyi özetliyor.
İlk killde sesi çok rahat duyup dönüyorum. Diğerinde işin içinde yükseklik de olduğu için tam olarak nerede olduğunu kestiremeyip yanlış tahminde bulunuyorum, sonra çark ediyor.

Tarif etmeye çalışayım:

Sağ-Sol iyi.

Eki Görüntüle 257547

Ancak diğer yönlerde karışıklık var, örnek olarak videodaki 2. killde bu konumu (front left-height layer) pek anlayamadığım için önce başka yerlere baktım.
Eki Görüntüle 257548

Sonuç olarak alınır mı? Alınır tabii (Bu 2K altı sadece bu kulaklığı öneriyorum herkese :D ) EQ ve wide bore ile çözülmeyecek şey değil.

Ek olarak bu oyun modu küçük haritada hızlı-yoğun gunplay odaklı. Conquest vesair tipik BF modlarında bu kadar ses kasmak önemli değil. Diğer oyunlarda da çok rank derdin yoksa rahatça satın alabilirsin çünkü müzik performansı da tatmin edecek.

Hocam ben almayı düşünmekten vaz geçmiştim. Olurda alırsam EQ için yardımcı olur musunuz? Dediğiniz durum için.