Bütçe
1.000-1.500 TL

gregor samsa

Gelişen
Herkese iyi günler,

Kablolu, kulak içi kulaklık almayı planlıyorum. IEM kulaklıklarla karşılaştım ama hangisinin daha iyi olduğunu kıyaslayacak kadar bilgisizim. Dolayısıyla sizlerden öneri istiyorum, bütçem 1.000-1.500 TL arası. Mikrofonu olsa daha iyi olur tabii ama verdiği ses benim için daha öncelikli. Kasamda Type-C çıkışı bulunmuyor ama laptop ve telefonda Type-C girişi var, bunun için ne yapmalıyım? Genellikle rock, metal, klasik müzik tarzlarında dinliyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
7hz Zero 2 ya da Tangzu Waner 2. Waner 2 vokaller biraz daha önde. İkisinden birini alıp eq ile kullanabilirsin. Kulak uçları ve konforundan dolayı waner 2'yi tercih ederim.
Type c için de apple dongle. Androidde apple dongle sesi kısık çıkıyordu ama android 16 ile düzeldiğini söylüyorlar. Daha da uyguna type c 3.5mm dönüştürücüler var ama ses kalitesini bilmiyorum.

Son düzenleme:
Tangzu Waner 2 ile Wyvern Qing arasında ne gibi farklar mevcut ki? Yani alırken en azından zihnimde bunu bu nedenle tercih ettim diyebilmek için soruyorum.

Tangzu waner 2 ile wyvern qing arasında ne gibi farklar mevcut ki? Yani alırken en azından zihnimde bunu bu nedenle tercih ettim diyebilmek için soruyorum.

Ses profilleri benzer, kalitesine yorum yapamayacağım kullanmadığım için. Fakat bunca zaman kullandığım kulaklıklardan yola çıkarak çok bir fark olmaz yüksek ihtimalle. Benim o kulaklığı tercih etmeme sebebim shapedi. Wraith'in sense IEM'i ile benzer bir shape de. O lanet çıkıntı onda da var, ve konforu rezalet hale getiriyor. Bu yüzden hiç riske girmeyip ona bulaşmadım. Tangzunun konforu ise tek kelime ile mükemmel.