Merhaba, arkadasima kablolu kulak içi kulaklık bakiyoruz. Rekabetci shooter oyunlari oynadigimiz pek soylenemez, agirlikli olarak hikayeli veya Co-op oyunlar oynuyoruz. Mikrofon pek onemli degil. Bütçe maksimum 1.500, fark yaratacaksa biraz daha cikilabilir. Simdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Ses ve mikrofon kalitesi ve rahatlığı h2002p'den çok daha iyi ve fuxi serisi gibi kronik değil.
Kablolu için de 2K civarına çıkarsa V2 X öneririm fakat h2039bg varken tercih etmezdim.
Kulak içi istediginizi görmemisim kusuruma bakmayın hocam. Bu bütçelerde Earbuds 2 var dı ama arkadaşlar daha iyi öneriler yapabilir.
Son düzenleme:
Nevermore
Yetkin
Hocam teşekkürler tavsiyeniz için ancak konu sahibi kulak içi kulaklık önerisi istemiş.Kablosuz olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 1.5 yıldır ben ve çok yakın bir arkadaşım sorunsuz kullanıyoruz.
Ses ve mikrofon kalitesi ve rahatlığı h2002p'den çok daha iyi ve fuxi serisi gibi kronik değil.
Kablolu için de 2K civarına çıkarsa V2 X öneririm fakat h2039bg varken tercih etmezdim.
Orayı okumamıştım hocam. Kusuruma bakmayın.Hocam teşekkürler tavsiyeniz için ancak konu sahibi kulak içi kulaklık önerisi istemiş.
Sennheiser CX 300-II. Cok iyi kulakliktir.