1755186650556.webp

Bu yorum çok açık. Üstüne konuşmaya gerek yok. Farenin içinde kullanılan parçaların ne adı ne bir şeyi belli. Kesinlikle ama kesinlikle alınmaz.

Bilmiyorum. Throne ratio reflex var bende attığınız, sormak istediğiniz bir şey varsa sormaktan çekinmeyin.
Sizin aldığınız modelde bile ne kullanılmış belli değil. Ben olsaydım iade edip başka bir şey alırdım sonuçta kullanıcı deneyimi daha yaygın olan Mouse'lar var. Zaten konuda önermişler onları tercih edebilirsiniz. Benim fikrimi soracak olursanız MCHOSE marka mouse tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 173702

Bu yorum çok açık. Üstüne konuşmaya gerek yok. Farenin içinde kullanılan parçaların ne adı ne bir şeyi belli. Kesinlikle ama kesinlikle alınmaz.

Sizin aldığınız modelde bile ne kullanılmış belli değil. Ben olsaydım iade edip başka bir şey alırdım sonuçta kullanıcı deneyimi daha yaygın olan Mouse'lar var. Zaten konuda önermişler onları tercih edebilirsiniz. Benim fikrimi soracak olursanız MCHOSE marka mouse tercih edebilirsiniz.

Teşekkür ederim, sıkıntı çıkmadığı sürece iade etmeyi düşünmüyorum. Bende konu açmıştım, Wraith'dan çok önerdiler, mağaza politikaları leş, 1300TL'lik mouse için günlerce belki haftalarca uğraşmak istemediğimden, başka yerden almayı tercih ettim. Wraith'dan X1 SE almayı düşünüyordum, aldığım farenin sensörü ile aynı sensöre sahip mouse. Beğendiğim için şu anlık iade etmeyi düşünmüyorum gene de sağ olun.