Bütçe
750-1.500 TL

iCharlsOfficial

Başarılı
İyi pazarlar, bir fare arayışı içerisindeyim. Claw Grip tutuşa sahibim. Farede aradığım özellikler:

• Wireless
  • Hafif
  • Şarjının uzun gitmesi
  • Pilli değil, şarjlı (Eğer olacaksa şarj yuvası olmalı.)
  • Siyah renkli
  • Kaliteli bir yazılım

Sensörler ile ilgili pek bilgim yok, bu yüzden kaliteli sensörlü 1K ve üstü 4K civarı polling rate olursa iyi olur. Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Fare RGB olmasın, olursa da ufak tefek olsun. Kesinlikle doğru düzgün kaliteli bir yazılıma sahip olsun, yani hafızalı olmalı.

Önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Delux (M600 M800pro) ve Wraith'te (VXE R1) olan fareler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi pazarlar, bir fare arayışı içerisindeyim. Claw Grip tutuşa sahibim. Farede aradığım özellikler:

• Wireless
  • Hafif
  • Şarjının uzun gitmesi
  • Pilli değil, şarjlı (Eğer olacaksa şarj yuvası olmalı.)
  • Siyah renkli
  • Kaliteli bir yazılım

Sensörler ile ilgili pek bilgim yok, bu yüzden kaliteli sensörlü 1K ve üstü 4K civarı polling rate olursa iyi olur. Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Fare RGB olmasın, olursa da ufak tefek olsun. Kesinlikle doğru düzgün kaliteli bir yazılıma sahip olsun, yani hafızalı olmalı.

Önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Delux (M600 M800pro) ve Wraith'te (VXE R1) olan fareler var.
Bütçe çıkar mı?

SWAR koduyla bir miktar indirim alabilirsiniz.

VXE R1 kötü. SWAR koduyla A9 Plus öneririm.

Beyaz rengi daha ucuza geliyor.

VXE R1 kötü. SWAR koduyla A9 Plus öneririm.

Beyaz rengi daha ucuza geliyor.
Hocam ATK A9 Plus'ı gözüme kestirdim stok bitmeden almayı düşünüyorum fakat bu farenin üstüne önereceğiniz bir şey var mıdır yoksa bu fiyata maksimum performansı bu fareden mi alırız?

Hadi hayırlısı.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-11-12 235754.webp
    Screenshot 2025-11-12 235754.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 56
İptal edip Zenith Pro'ya yönelin, şu an 2099 TL MediaMarkt'ta ve 9 ay peşin fiyat taksit imkanı var.
Hocam özellikler neredeyse aynı değil mi? Sadece 4k olması fark ediyor sanırım. Sistemim 4k'nın hakkını vereceğini sanmıyorum hem masaüstü 180hz hem laptop 144hz için 1k polling rate daha iyi diye biliyorum.

Hocam özellikler neredeyse aynı değil mi? Sadece 4k olması fark ediyor sanırım. Sistemim 4k'nın hakkını vereceğini sanmıyorum hem masaüstü 180hz hem laptop 144hz için 1k polling rate daha iyi diye biliyorum.
Teknik açıdan daha iyi bir model, A950 Pro clone diyebiliriz. O yüzden değecektir.