Bütçe
1.000-1.500 TL

Squex16

Üyecik
Selam, Home Office + laptop kullanımı için kablosuz mouse arıyorum. Ara sıra oyun da oynuyorum ETS 2 ve Assetto Corsa.
Ama öncelik günlük kullanım ve rahatlık. Çoğu zaman Home Office'deyim.

Şu anda laptopun yanında verilen Lenovo M100 kullanıyorum. Daha hafif ve kaliteli bir fareye geçmek istiyorum.

Şu modeller arasında kaldım:

• Logitech G305.
• Razer Orochi V2.
• Logitech M650.
• SteelSeries Rival 3 Wireless Gen 2
• MSI GG Forge Versa 300 Wireless.
HyperX PulseFire Haste 2

Özellikle:

• Günlük kullanım rahatlığı.
• Uzun kullanımda konfor.
• Bağlantı stabilitesi.
• Ağırlık/hafiflik
• Kalite hissi.

Konularında hangisini önerirsiniz?

Bluetooth benim için önemli değil, 2.4 GHz dongle bağlantısı olması yeterli. FPS oyuncusu değilim ama kötü sensör de istemiyorum. Kolay bozulmasın özellikle scroll tuşu.

El boyutum çok büyük değil, küçük diyebilirim. Açıkçası bayağı kararsız kaldım. ATK gibi modellere pek sıcak olamadım nedense.

Selam, Home Office + laptop kullanımı için kablosuz mouse arıyorum. Ara sıra oyun da oynuyorum ETS 2 ve Assetto Corsa.
Ama öncelik günlük kullanım ve rahatlık. Çoğu zaman Home Office'deyim.

Şu anda laptopun yanında verilen Lenovo M100 kullanıyorum. Daha hafif ve kaliteli bir fareye geçmek istiyorum.

Şu modeller arasında kaldım:

• Logitech G305.
• Razer Orochi V2.
• Logitech M650.
• SteelSeries Rival 3 Wireless Gen 2
• MSI GG Forge Versa 300 Wireless.
HyperX PulseFire Haste 2

Özellikle:

• Günlük kullanım rahatlığı.
• Uzun kullanımda konfor.
• Bağlantı stabilitesi.
• Ağırlık/hafiflik
• Kalite hissi.

Konularında hangisini önerirsiniz?

Bluetooth benim için önemli değil, 2.4 GHz dongle bağlantısı olması yeterli. FPS oyuncusu değilim ama kötü sensör de istemiyorum. Kolay bozulmasın özellikle scroll tuşu.

El boyutum çok büyük değil, küçük diyebilirim. Açıkçası bayağı kararsız kaldım. ATK gibi modellere pek sıcak olamadım nedense.
Hiç biri alınmaz. ATK A9 Plus veya Aula SC680 bakabilirsin.

SteelSeries istiyorsanız Rival 3 Wireless modelinden uzak durun. İlla istiyorsanız onun yerine Aerox 3 Wireless Onyx 2022 alabilirsiniz.
Bunun dışında fazla para vermek istemiyorsanız ATK, Fevell gibi f/p modellere yönelin.