X1 SE iyidir hocam, vxe fiyatına ama ek olarak kaplaması da var 1-2 sene sonra soyulmaz diye düşünüyorum. 1700TL bandına çıkılacaksa X1 yerine A9 Plus tercih edilmeli demişti bir arkadaş.
X1 SE fiyatı 1400TL hocam, anlamadım nasıl 1700TL.
Yanlış anlaşıldım sanırım. SE değil de bir üst modeli alınacaksa demek istedim. 1700tl olan modellere çıkılacaksa A9'a yönelmek anlamında söyledim.X1 SE fiyatı 1400TL hocam, anlamadım nasıl 1700TL.
Yanlış anlaşıldım sanırım. SE değil de bir üst modeli alınacaksa demek istedim. 1700TL olan modellere çıkılacaksa A9'a yönelmek anlamında söyledim.
Ben de kendim için 1500tl bütçede o modeli bulmuştum forumlarda araştırmalarım sonucunda. Aklım gamepad almaya kaydığı için daha sipariş vermedim ama kendime alacağım zaman ben de X1 alacağım.Tamamdır şimdi anladım fakat üst modele maalesef çıkmayı düşünmüyorum, 1700TL'ye kadar bütçemi çıkaramam gibime geliyor. Şu an SKY X1 almayı düşünüyorum.
Ben de kendim için 1500TL bütçede o modeli bulmuştum forumlarda araştırmalarım sonucunda. Aklım gamepad almaya kaydığı için daha sipariş vermedim ama kendime alacağım zaman ben de X1 alacağım.
Eğer hala almamış olursam deneyimlerinizi yorumlarınızı dinlemek isterim.
Ben de kendim için 1500TL bütçede o modeli bulmuştum forumlarda araştırmalarım sonucunda. Aklım gamepad almaya kaydığı için daha sipariş vermedim ama kendime alacağım zaman ben de X1 alacağım.
Eğer hala almamış olursam deneyimlerinizi yorumlarınızı dinlemek isterim.