Bu boyuttaki mousepadlere bu fiyatı vermenizi önermem. Kendim fare için şu mousepadi kullanıyorum. Ayrıca Klasse Gear düz versiyonunu klavyenin boş kalan kısmı için alabilrisiniz.

Ayrıca kırmızısında 200 ₺ indirim var.

Veya direkt PRO versiyonu da alınabilir. Düz siyah ve tasarımlı versiyonları var.

Yani ben 90x40 geniş mousepadlere 1500 ₺ gibi bir fiyat vermezdim. Masanızda yer varsa 480x400 mousepadler daha mantıklı.

Veya Wraith PRO mousepad'ini de alabilirsiniz.

Ucuz bir şey istersen klasse al geç, kalitesi iyi.

Baskı kalitesi kötü diyorlar, porge nasıldır?

Bu boyuttaki mousepadlere bu fiyatı vermenizi önermem. Kendim fare için şu mousepadi kullanıyorum. Ayrıca klasse Gear düz versiyonunu klavyenin boş kalan kısmı için alabilrisiniz.

Ayrıca kırmızısında 200 ₺ indirim var.

Veya direkt Pro versiyonu da alınabilir. Düz siyah ve tasarımlı versiyonları var.

Yani ben 90x40 geniş mousepadlere 1500 ₺ gibi bir fiyat vermezdim. Masanızda yer varsa 480x400 mousepadler daha mantıklı.

Veya Wraith Pro mouse Pad'ini de alabilirsiniz.

O zaman ben klassenin 90x40'lık bir mouse padini alayım, üstte attığım SteelSeries mouse pad nasıl?

O zaman ben klassenin 90x40'lık bir mouse padini alayım, üstte attığım SteelSeries mouse pad nasıl?
Baskı kalitesi modeline göre değişir. Ayrıca Hangi yüzeyi tercih ediyorsunuz?

Ayrıca attığınız model dikişsiz kenar. Uzun süreli kullanımda ortaya çok güzel bir görüntü çıkmayacaktır.

Bu arada 90x40 halen şartsa Steelseries'in speed ve kontrol yüzeyleri olan versiyonları da var. Bütçe yükseliyor ve kaliteli bir şey istiyorsan bunları almak daha mantıklı. Ama halen masanda yer varsa 480x400 mousepadleri önerdiğimi belirteyim.

Yani kısaca fiyatlara çıkıyorsan Speed, Hybrid gibi yüzeyli bir mousepad değilse para vermeyin. O yüzden KlasseGear önerdim. PRO sürüm ile en azından bilgi doğruysa sizin attığınız farenin yüzeyinde aşırı fark yok. Özellikle döviz kurundan batılı firmalara Asus, Corsair, Cooler Master, Steel Series, Logitech vb. ederinden pahalıya satılıyor. Çinliler üretim güçleri sayesinde daha uyguna, daha iyi ürünler üretebiliyor. Veya KlasseGear gibi yerli firmalar, tasarımların haklarını alıp yerelde de bu ürünleri üretebiliyor.

90x40 modellerde kıtlık var gibi. 90x40 olarak en kalitelisi klasse Gear Pro gibi duruyor. Tabii bütçe var iken o kadar inmekte saçma gibi geliyor. Dediğim gibi QCK heavy önermem. Uzun vadede dikişsiz kenar çokda iyi sonuç vermeyecektir. 50x50 gibi kare boyutları uygun olmaz mı?

PRO sürümleri %30 control %70 speed. Bu arada bayağı baktım. Büyük ihtimalle %50-50 bulamayacağım. Genelde bu fareler speed yüzey oluyor. Hybrid 400x400'lerde daha çok oluyor. Veya control oranı yüksek olanlar. Kısaca %30 Control %70 Speed sizin için uygunsa PRO sürümünden alabilirsiniz.

2025-04-11_01-22.webp

Kırmızı olan Hybrid. Snow olan ise %80 control. İkisinde de eğer bana özel değilse(Prime özel de olabilir) indirim var. Hatta yedek dursun diye kırmızıyı alma düşüncem var.

2025-04-11_01-08.webp

Pro sürümleri %30 Control %70 Speed. Bu arada bayağı baktım. Büyük ihtimalle %50-50 bulamayacağım. Genelde bu fareler Speed yüzey oluyor. Hybrid 400x400'lerde daha çok oluyor. Veya Control oranı yüksek olanlar. Kısaca %30 Control %70 Speed sizin için uygunsa Pro sürümünden alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 139619

Kırmızı olan hybrid. Snow olan ise %80 Control. İkisinde de eğer bana özel değilse(Prime özel de olabilir) indirim var. Hatta yedek dursun diye kırmızıyı alma düşüncem var.

Eki Görüntüle 139618

Ben ucuz olması sebebiyle klasse Pro alacağım o zaman. Önerin için teşekkür ederim. %70 Speed sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.