1500 TL kadar bütçe var ama daha ucuz olursa iyi olur. 90x40'lık pad önerebilir misiniz?
Bu mouse pad nasıldır?
Bu mouse pad nasıldır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz bir şey istersen klasse al geç, kalitesi iyi.
Bu boyuttaki mousepadlere bu fiyatı vermenizi önermem. Kendim fare için şu mousepadi kullanıyorum. Ayrıca klasse Gear düz versiyonunu klavyenin boş kalan kısmı için alabilrisiniz.
Ayrıca kırmızısında 200 ₺ indirim var.
Veya direkt Pro versiyonu da alınabilir. Düz siyah ve tasarımlı versiyonları var.
Yani ben 90x40 geniş mousepadlere 1500 ₺ gibi bir fiyat vermezdim. Masanızda yer varsa 480x400 mousepadler daha mantıklı.
Veya Wraith Pro mouse Pad'ini de alabilirsiniz.
Baskı kalitesi modeline göre değişir. Ayrıca Hangi yüzeyi tercih ediyorsunuz?Baskı kalitesi kötü diyorlar, porge nasıldır?
O zaman ben klassenin 90x40'lık bir mouse padini alayım, üstte attığım SteelSeries mouse pad nasıl?
Bu arada 90x40 halen şartsa Steelseries'in speed ve kontrol yüzeyleri olan versiyonları da var. Bütçe yükseliyor ve kaliteli bir şey istiyorsan bunları almak daha mantıklı. Ama halen masanda yer varsa 480x400 mousepadleri önerdiğimi belirteyim.Baskı kalitesi kötü diyorlar, porge nasıldır?
O zaman ben klassenin 90x40'lık bir mouse padini alayım, üstte attığım SteelSeries mouse pad nasıl?
Baskı kalitesi modeline göre değişir. Ayrıca Hangi yüzeyi tercih ediyorsunuz?
Ayrıca attığınız model dikişsiz kenar. Uzun süreli kullanımda ortaya çok güzel bir görüntü çıkmayacaktır.
PRO sürümleri %30 control %70 speed. Bu arada bayağı baktım. Büyük ihtimalle %50-50 bulamayacağım. Genelde bu fareler speed yüzey oluyor. Hybrid 400x400'lerde daha çok oluyor. Veya control oranı yüksek olanlar. Kısaca %30 Control %70 Speed sizin için uygunsa PRO sürümünden alabilirsiniz.
Pro sürümleri %30 Control %70 Speed. Bu arada bayağı baktım. Büyük ihtimalle %50-50 bulamayacağım. Genelde bu fareler Speed yüzey oluyor. Hybrid 400x400'lerde daha çok oluyor. Veya Control oranı yüksek olanlar. Kısaca %30 Control %70 Speed sizin için uygunsa Pro sürümünden alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 139619
Kırmızı olan hybrid. Snow olan ise %80 Control. İkisinde de eğer bana özel değilse(Prime özel de olabilir) indirim var. Hatta yedek dursun diye kırmızıyı alma düşüncem var.
Eki Görüntüle 139618