Çok teşekkür ederim bu farklar için bütçemi 1800lere çıkarabilirim. Diğer arkadaşın üstte önerdiği Easysmx x15 modeli hakkında bilginiz var mı peki o nasıldır?Burada anlatmıştım. 1000 Hz, hall effect tetikler ve joystickler, yeni tuşlar, metal joystick, bluetooth desteği vb.8BitDo Ultimate 2C çıktı!
https://www.8bitdo.com/ultimate-2c-wireless-controller/ Ultimate C klasik renklerinden ziyade yeni 2 renk gelmiş. Bence soldaki oldukça güzel. Yeni bir tetik tuşu gelmiş, buraya ekstra makro atayabilirsiniz. D-Pad, clicky-tactile tarzına getirilmiş. Joystickler ve tetikler hall effect...www.technopat.net
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500
8BitDo Ultimate 2C onu 5'e katlar. 1.800'e çıktıysanız alabilirsiniz 8BitDo'yu.Çok teşekkür ederim bu farklar için bütçemi 1800lere çıkarabilirim. Diğer arkadaşın üstte önerdiği Easysmx x15 modeli hakkında bilginiz var mı peki o nasıldır?
Son düzenleme:
5'e katlar da diyemeyiz, 8BitDo Ultimate 2C gyro ve mekanik tuşlar anlamında daha iyi, x05 ve x15'de X, Y, B ve A tuşlarında mekanik anahtar yok, membran.8BitDo Ultimate 2C onu 5'e katlar. 1.800'e çıktıysanız alabilirsiniz 8BitDo'yu.
Lakin ölü bölge testinde EasySMX X05 ve X15, 2C'nin üstüne toprak atıyor.
Bu da X15'e ait bir ölü bölge testi ;Bugün elime ulaşan 8BitDo Ultimate 2C gamepadi ölü bölge testine soktum.
Daireyi taşırmadan yaptığım testin sonucu bu;
Eki Görüntüle 112062
Deli gibi çevirdiğim testin sonucu ise bu;
Eki Görüntüle 112063
Hangisi doğru sonuç? Forumlarda en doğru yavaş yavaş daireyi taşırmadan yapılan sonucun daha doğru olduğunu okudum.
Trigger'ların da daha iyi olduğunu söylemekte fayda var.
05'i atmama gerek olduğunu sanmıyorum, konuda bahsi geçmiyor. Sadece 05'te joystick olarak Gamesir'in joysticklerinin olduğu bilgisi yeterli olur. 15'de de öyle mi bilmiyorum.
Son düzenleme:
Ölü bölge herkeste farklı olabilir, zira yakın bir 8BitDo Ultimate 2C sahibi arkadaşım da attığınız fotoğraftaki gibi değerler alıyor güncel olarak test yaptığında. Triggerlarından bahsetmek gerekirse iki modeli de bizzat kıyaslamadan X15 veya 8BitDo daha iyi diyemeyiz. X15 zaten X05'in yenilenmiş versiyonu.5'e katlar da diyemeyiz, 8BitDo Ultimate 2C gyro ve mekanik tuşlar anlamında daha iyi, x05 ve x15'de X, Y, B ve A tuşları yok, membran.
Lakin ölü bölge testinde x05 ve x15 2C'nin üstüne toprak atıyor.
Bu da X15'e ait bir ölü bölge testi ;
Eki Görüntüle 113517
05'i atmama gerek olduğunu sanmıyorum, konuda bahsi geçmiyor. Sadece 05'te joystick olarak Gamesir'in joysticklerinin olduğu bilgisi yeterli olur. 15'de de öyle mi bilmiyorum.
O zaman konu sahibinin oyun kolu sorunlu, 13 böyle bir kol için iyi değil. Bu testte sadece cihazın çubuğunu hızlıca tamamen döndürdüm.Ölü bölge herkeste farklı olabilir, zira yakın bir 8BitDo Ultimate 2C sahibi arkadaşım da attığınız fotoğraftaki gibi değerler alıyor güncel olarak test yaptığında.
X15'de boşluk yok triggerlarda, bu modelde biraz olduğunu görmüştüm testte. 05'de çok küçücük bir ölü bölge var triggerlarda, başlarda.Triggerlarından bahsetmek gerekirse iki modeli de bizzat kıyaslamadan X15 veya 8BitDo daha iyi diyemeyiz.
Çevirme hızı da etki ediyor. Çok yavaş bir şekilde döndürmek gerekiyor, hızlı döndürünce yüksek çıkabiliyor. Tuhaf. İki kol da üzmez.O zaman konu sahibinin oyun kolu sorunlu, 13 böyle bir kol için iyi değil. Bu testte sadece cihazın çubuğunu hızlıca tamamen döndürdüm.
X15'de boşluk yok triggerlarda, bu modelde biraz olduğunu görmüştüm testte. 05'de çok küçücük bir ölü bölge var triggerlarda, başlarda.
Ölü bölge tam olarak nedir acaba? %5 olsa %10 olsa hissedilir mi ne işe yarıyor tam olarak?5'e katlar da diyemeyiz, 8BitDo Ultimate 2C gyro ve mekanik tuşlar anlamında daha iyi, x05 ve x15'de X, Y, B ve A tuşlarında mekanik anahtar yok, membran.
Bu da X15'e ait bir ölü bölge testi ;
Eki Görüntüle 113517
Talent
Uzman
5'e katlar da diyemeyiz, 8BitDo Ultimate 2C gyro ve mekanik tuşlar anlamında daha iyi, X05 ve X15'te X, Y, B ve A tuşlarında mekanik anahtar yok, membran.
Bu da X15'e ait bir ölü bölge testi;
Eki Görüntüle 113517
05'i atmama gerek olduğunu sanmıyorum, konuda bahsi geçmiyor. Sadece 05'te joystick olarak GameSir'in joysticklerinin olduğu bilgisi yeterli olur. 15'te de öyle mi bilmiyorum.
Yabancı kaynaklardan arastirdigimda hall effect sensorlerden dolayı ölü bolgede yüksek skorlar aldığın ogrendim. Doğru müdür yanlış mi bilemem ama yabancı kanallarin videosunu izledigimde de hemen hemen aynı değerleri aliyorlar ve hall effect sensorden dolayı olduğunu belirtiyorlar. Ben şu an sikintisiz bir şekilde kullanıyorum hissedilir bir yani yok şahsen.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347