Bütçe
1.500 TL

Kedy_Dremurr

Başarılı
Arkadaşlar daha öncede forum açtım öneri geldi Thunderobot G30S TE önerdiler ancak alamadım fısat kaçtı şimdide stoklar yok. Ve tekrar 1.000-1.500 tl civarı kol arıyorum. Benim koldan beklentim sadece şu arkadaşlar her oyuna olmasada çoğu oyuna taktığım zaman sorunsuz oynayabilmek sadece bunu istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha öncede forum açtım öneri geldi thunderobot G30s te önerdiler ancak alamadım fısat kaçtı şimdi de stoklar yok. Ve tekrar 1.000-1.500 TL civarı kol arıyorum. Benim koldan beklentim sadece şu arkadaşlar her oyuna olmasa da çoğu oyuna taktığım zaman sorunsuz oynayabilmek sadece bunu istiyorum.

Claws tactical Combat'a bakabilirsiniz gayet kaliteli ve şu ana kadar oynadığım oyunların hiçbirinde uyumsuzluk sorunu yaşamadım.

Arkadaşlar daha öncede forum açtım öneri geldi thunderobot G30s te önerdiler ancak alamadım fısat kaçtı şimdi de stoklar yok. Ve tekrar 1.000-1.500 TL civarı kol arıyorum. Benim koldan beklentim sadece şu arkadaşlar her oyuna olmasa da çoğu oyuna taktığım zaman sorunsuz oynayabilmek sadece bunu istiyorum.

Bütçe artar mı? https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu?variant=48666267746497