USBellekyiyenadam 2
Uzman
Sorum başlıktaki gibi. Kablosuz bir fare arıyorum. CS2 gibi oyunlar oynayacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Onun MCU' su pek iyi değil sanki.
Hocam o fare 2200 TL değil mi ?Az daha yükseltebilirseniz A9 Plus alın kafanız rahat etsin.
Bu bütçede nRf serisi bekleme. Beken, PixArt ve HiSilicon var. Ayrıca SC680'nin sahibiyim MCU ile bir problem yaşamadım.
SC 680 zaten 2000 TL. O kadar bütçe olsa Darmoshark M3 V2 falan alırdım zaten niye uğraşayım ?Bu bütçede nRf serisi bekleme. Beken, PixArt ve HiSilicon var. Ayrıca SC680'nin sahibiyim MCU ile bir problem yaşamadım.
n11'de yeni hesap açarsan zaten senin bütçen civarına geliyor.SC 680 zaten 2000 TL. O kadar bütçe olsa Darmoshark M3 V2 falan alırdım zaten niye uğraşayım ?
Rampage Zenith modelinde Nordic MCU varmış sanırım iyi bir fareye benziyor ama bilemedim. Yeni hesap için yeni telefon numarası gerekmiyor mu ?n11'de yeni hesap açarsan zaten senin bütçen civarına geliyor.
Annen veya babanın ya da kardeşlerinin n11 hesapları yoksa onlarla yapabilirsin. Rampage ben genel olarak önermiyorum her ne kadar Zenith modeli güzel olsada.Rampage Zenith modelinde Nordic MCU varmış sanırım iyi bir fareye benziyor ama bilemedim. Yeni hesap için yeni telefon numarası gerekmiyor mu ?