Odamın sarı ışığı ve kötü kameram ile bu kadar oldu. Beyaz tuşları bu sarı ışık ile anlaman imkansız. Kamera kaynaklı renkleri de kötü duruyor. Birazcık eskiden kullandığımız ve uzun süre durunca sararan, dolar yeşiline dönen Microsoft klavyelerine de benziyor. İstiyorsan siyahı da alınabilir. Klavyeyi sürekli temizlemesem de, genel olarak temiz kullanmaya çalışırım. İleride tuşlar ne kadar kirlenir bilemiyorum. Zaten biraz borçları azaltayım farklı bir klavyeye geçeceğim. Medya tuşlarından dolayı aklımda şu var. Ama ileride farklı bir klavye bulursam fikrim değişebilir.
Renkli tuşlar kombinasyonlara göre seçilmiş. Atıyorum FN+F8 medyaları durdur ve başlat yapıyor. Tek sıkıntısı şimdi aklıma geldi. İngilizce dizilim olduğundan galiba 9 üzerinde ( işareti SHIFT+8 basarak yapıyorsun. Yani ezbere biliyorsan bunlar rahatsız etmez.
Eki Görüntüle 140943
Hatta senin için kutu içeriğine baktım. Sökme için bir aparat, yedek olarak da iki enter tuşu(biri numpad tarafındaki için), silme tuşu ve esc tuşunun yedek mavi renkleri var. Yani turuncu renkteki tuşların mavi yedekleri var. İki tane de switch göndermişler.