Selam dostlar, eski sistemim için PSU arıyorum. Minimum 600W 80+ olması şart. PSU çok iyiyse bütçe genişleyebilir. 2. el bakıyorum ama varsa 0 da olur. Sahibinden’de sadece Param Güvende ilanlarını atabilirsiniz. Teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
Selam dostlar, eski sistemim için PSU arıyorum. Minimum 600W 80+ olması şart. PSU çok iyiyse bütçe genişleyebilir. 2. el bakıyorum ama varsa 0 da olur. Sahibinden’de sadece Param Güvende ilanlarını atabilirsiniz. Teşekkürler.
Sistem nedir?
Bütçe çıkar mı şuna?
Son düzenleyen: Moderatör:
i7-3770K
GTX 970
Bütçe çıkmaz hocam.
@Vâveylâ, buna?
ty.gl
Genel Markalar MAXPRO III 600W 80+ Standard 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP600W) - Fiyatı, Yorumları
MAXPRO III 600W 80+ Standard 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP600W) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
700W olanını kullanıyorum, kabloları aşırı fazla ve kalın. Akvaryum kasaya sığdıramadım kapak fırlamazsa iyi. Zaten takacağım sistem eski tip kablo gizlemesi olmayan kasa.@Vâveylâ, buna?
![]()
Genel Markalar MAXPRO III 600W 80+ Standard 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP600W) - Fiyatı, Yorumları
MAXPRO III 600W 80+ Standard 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP600W) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
@Vâveylâ, çok bir seçenek yok, üstteki modeller harici Green kalıyor.
2. el tarafına bakılabilir ama PSU tarafı daha az güven veriyor bu konuda.
550W'sa yetmez hocam. 0'da olmadığını bildiğim için 2. el de olur yazdım. A650BN alacaktım, 1500 liraya var da kapasitörleri biraz kötü.@Vâveylâ, çok bir seçenek yok, üstteki modeller harici Green kalıyor.
https://share.google/XuwBwvsOBP0PwrhgJ
Ekran kartı yükseltebilirim işlemci de değiştirebilirim o yüzden 600W minimum. Tabii kaliteli 500W kalitesiz 600W'dan iyidir@Vâveylâ, BN idarelik olarak kullanılır anca.
Bu arada 550W o sistem fazlasıyla yeter. RX 9060 XT, 7500F sistemlere bile yetiyor -bomba olmamak kaydıyla-.
Sisteöiniz %100 yük altında 300W zor görür, hatta görmez.
Böyle bir PSU var kargo dahil 1100 lira. @Yusuf7878@Vâveylâ, BN idarelik olarak kullanılır anca.
Bu arada 550W o sistem fazlasıyla yeter. RX 9060 XT, 7500F sistemlere bile yetiyor -bomba olmamak kaydıyla-.
Sisteöiniz %100 yük altında 300W zor görür, hatta görmez.