Bütçe
1.500 TL

EFK

Çalışkan
Merhaba,

Forumlarda herkes FPS oyunları için öneri istiyor ama ben tam tersi sadece singleplayer oyunlar oynuyorum. Gereksiz bir mouse almayayım diye sormak istedim. Ofis mouse'u bile önerebilirsiniz.

Kriterlerim; en önemlisi bağlantı sorunu yaşamadan uzun süre kullanmak istiyorum, maksimum 1.500 TL, palm grip, kablosuz olsa daha iyi olur ama kablolu öneri de yapabilirsiniz. Boyutu küçük olmasa daha iyi olur. Bunun dışında DPI, Hz vs. hiç önemli değil. Son olarak da birkaç yerde bazı farelerin işlemciyi yorduğunu falan okudum, eğer böyle bir şey varsa işlemciye yük olmaması da çok önemli.

Z1 SE veya GM80 PLUS çok öneriliyor ama online oynamayan birine uygun mu bunlar bilemedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba,

Forumlarda herkes FPS oyunları için öneri istiyor ama ben tam tersi sadece singleplayer oyunlar oynuyorum. Gereksiz bir mouse almayayım diye sormak istedim. Ofis fareyi bile önerebilirsiniz.

Kriterlerim; en önemlisi bağlantı sorunu yaşamadan uzun süre kullanmak istiyorum, maksimum 1.500 TL, palm grip, kablosuz olsa daha iyi olur ama kablolu öneri de yapabilirsiniz. Bunun dışında DPI, Hz vs. hiç önemli değil. Son olarak da birkaç yerde bazı farelerin işlemciyi yorduğunu falan okudum, eğer böyle bir şey varsa işlemciye yük olmaması da çok önemli.

Z1 SE veya GM80 Plus çok öneriliyor ama online oynamayan birine uygun mu bunlar bilemedim. Şimdiden teşekkür ederim.

GM80 Plus eline uyarsa çünkü küçük. Z1 SE alınır güzel. Kutu içeriği dopdolu incelemesini yaptım. Fevell Z1 indirimle yakalarsan 1500'e alınıyor. Bir de dareu A950GM var.

Evet küçük olmasa iyi olur onu eklemeyi unutmuşum, öneriler için teşekkürler.

O zaman Dareu veya Fevell bakabilirsin. Z1 SE en ucuzu olur, siteden alırsan. Onun dışında şu an Dareu alınır. Z1'de indirim olursa alınır. Wraith'ten ürün almanı önermiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: