Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500
erdym
Üstün
Gündelik kullanım için mi yoksa bilgisayar için mi ayrıca kablosuz mu yoksa kablolu mu?
Efruzbey
Uzman
kablosuz dizi film müzik içinGündelik kullanım için mi yoksa bilgisayar için mi ayrıca kablosuz mu yoksa kablolu mu?
erdym
Üstün
Fiyat bandında aklıma direk bu geldi. Bütçe biraz daha artarsa Anker'in Q serisine de bakılabilir.
- Makaleler
- 23
Efruzbey
Uzman
anker life q30 nasılFiyat bandında aklıma direk bu geldi. Bütçe biraz daha artarsa Anker'in Q serisine de bakılabilir.
erdym
Üstün
Anker'in Q20+ modelini kullanıyorum şu an üretimde değil sanırım gereksiz pahalı ama Q30 la hemen hemen aynı deneyimi veriyor hiçbir sorun yaşamadım biraz basslar yüksek ama fiyatına göre gayet iyi bir kulaklık 3 arkadaşıma da aldırdım hiçbir sorun yaşamadılar yanında çanta hediye veriyorlar kulaklığın. Ek olarak benim kullandığım Q20+ 2 yılını doldurmasına rağmen hala şarjı 1 haftayı çıkarıyor.
Q30 da ANC çok daha iyi indoor ve outdoor gibi modları var.
Efruzbey
Uzman
bu fiyata alınabilcek iniyisi q30 muAnker'in Q20+ modelini kullanıyorum şu an üretimde değil sanırım gereksiz pahalı ama Q30 la hemen hemen aynı deneyimi veriyor hiçbir sorun yaşamadım biraz basslar yüksek ama fiyatına göre gayet iyi bir kulaklık 3 arkadaşıma da aldırdım hiçbir sorun yaşamadılar yanında çanta hediye veriyorlar kulaklığın. Ek olarak benim kullandığım Q20+ 2 yılını doldurmasına rağmen hala şarjı 1 haftayı çıkarıyor.
Q30 da ANC çok daha iyi indoor ve outdoor gibi modları var.
erdym
Üstün
F/P bir kulaklık bana göre, özellikle kulak çevreleyenler arasında.