Bütçe
1500 TL
Merhaba. Bütçe maksimum 1500 TL olacak şekilde mouse arıyorum. Tutuş şekli palm. Fazla büyük olmasın ama. Şu nasıldır?
Amazon
1500 TL'nin üstüne 500 TL daha ekleme şansımız varsa Glorious Model O Wireless öneririm. Şarjı uzun gidiyor, son derece hafif. Ben gün içerisinde çalışırken; özellikle FPS oyunlarını oynarken ya da MMORPG veya MOBA oynarken epey rahatlık sağlıyor. Sanırım 2 yılı geçmiştir kullanmayalı başlayalı; deliklerin için artık bariz tozlandı tabii ama son derece memnunum.

1500 TL'nin üstüne 500 TL daha ekleme şansımız varsa Glorious Model O Wireless öneririm. Şarjı uzun gidiyor, son derece hafif. Ben gün içerisinde çalışırken; özellikle FPS oyunlarını oynarken ya da MMORPG veya MOBA oynarken epey rahatlık sağlıyor. Sanırım 2 yılı geçmiştir kullanmayalı başlayalı; deliklerin için artık bariz tozlandı tabii ama son derece memnunum.
Maalesef artmaz hocam.

Zaopin Z1 Pro bakın, İyzico ve Parolapara'nın ilk alışveriş indirimleriyle hâyli ucuz oluyor.

Logitech G502 HERO Palm tutuşa uygun. Razer DeathAdder V2 her ikisi de 16K+ DPI sensörlü. G502 daha çok tuş istiyosan, DeathAdder daha minimalist.