Bütçe
1.500 TL

23777

Çalışkan
Kablolu kablosuz fark etmez bir oyuncu kulaklığı arıyorum. RGB olabilir olmayabilir o da fark etmez. Kulak üstü bir kulaklık arıyorum. Rahat ve uzun kullanımda sıkmayan bir kulaklık arıyorum. Mikrofon kalitesi iyi olsun istiyorum. 1.500 TL bütçem var. Valorant, BF1 falan oynuyorum. Bir de kurgu yapıyorum yani video montajlıyorum. O yüzden ses kalitesine önem gösteriyorum. Mikrofon olabilir olmayabilir fark etmez. 1.500-2.000 TL arası bütçemi çıkartabilirim.

Benim düşündüğüm modeller;

Havit Gamenote H2002P Oyuncu Kulaklığı
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Kulaklığı
Gamepower Kugon Oyuncu Kulaklığı
GamePower Voldon 7.1 Oyuncu Kulaklığı
Rampage RM-K30 Oyuncu Kulaklığı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu alın geçin.

Yeşil rengini kullanıyorum güncel olarak, acayip rahatsız bir kulaklık. Uzun kullanımda başımı ağrıtıyor.

Rahatlık olsunda upgrade olmasa da olur hocam.

Birkaç kişi daha önerdi de mikrofondan cızırtı sorunları oluyormuş siz kullanıyorsanız nasıl bir kulaklık.
Kullanmadım hocam ancak o sorunlar nadiren oluyor çoğu yorum güzel ve kaliteli olduğu yönünde sorun çıkma ihtimali düşük. Eğer ben bundan şüphelendim diyoran Havit H2002P alabilirsin.

Kullanmadım hocam ancak o sorunlar nadiren oluyor çoğu yorum güzel ve kaliteli olduğu yönünde sorun çıkma ihtimali düşük. Eğer ben bundan şüphelendim diyoran Havit H2002p alabilirsin.

GX30 çok güzel duruyor güzel de özellikleri var fakat daha uyguna bir model daha buldum sence o nasıl? Fuxi H3

Ayrıca H2002p ye de baktım da bayağı büyük o kadar kocaman kulaklığa ne gerek var hocam. :D