1.500 TL'ye PC için güncel gamepad önerisi

Bütçe
1500

Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Maksimum 1.500 TL'ye kadar (tercihen daha düşük olursa daha iyi olur) PC için gamepad önerir misiniz? X360CE falan saçma sapan üçüncü parti yazılım indirmek istemiyorum. Kolu bağladığım gibi sorunsuz kullanmak istiyorum, teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:
Normalde bütçem 1.000 TL'ydi 1500 TL'ye çıkarttım. Daha üste çıkabilecek olsaydım fantec shooter 3 tercih ederdim ayrı konu.
Bu fantech shooterden daha iyi. Shooter 3 bende var güzel kol orası ayrı. Wraith Outlet'ten almıştım 1200 tl ye. Oraya da bakabilirsiniz. G1'in 2. El ilanlarına bir bakın derim.

Normalde bütçem 1.000 TL'ydi 1500 TL'ye çıkarttım. Daha üste çıkabilecek olsaydım fantec shooter 3 tercih ederdim ayrı konu.

Arkadaşın attığı gamepad Gankseninle koduyla 1499 oluyor bilgin olsun.

Bu fantech shooterden daha iyi. Shooter 3 bende var güzel kol orası ayrı. Wraith Outlet'ten almıştım 1200 TL'ye. Oraya da bakabilirsiniz. G1'in 2. El ilanlarına bir bakın derim.

Kod 200TL indirim yapıyormuş zaten bence de sizin attığınızı almalı.

Bu fantech shooterden daha iyi. Shooter 3 bende var güzel kol orası ayrı. Wraith Outlet'ten almıştım 1200 TL'ye. Oraya da bakabilirsiniz. G1'in 2. el ilanlarına bir bakın derim.

Arkadaşın attığı gamepad gankseninle koduyla 1499 oluyor bilgin olsun.

Kod 200TL indirim yapıyormuş zaten bence de sizin attığınızı almalı.

Bence de G1 en mantıklı seçim.

Saygıdeğer forum arkadaşlarım iyi hoş da, G1 ile G1 Pro arasında 500 Hertz'lik bir veri aktarım hızı farkı ve hall effect Switch farkı var. Aradaki fiyat farkı fazla değilken, almışken G1 Pro alayım diyorum bütçemi aşıyorum iyice kafam karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…