İkiside hall efect.Saygıdeğer forum arkadaşlarım iyi hoş da, G1 ile G1 Pro arasında 500 Hertz'lik bir veri aktarım hızı farkı ve hall effect Switch farkı var. Aradaki fiyat farkı fazla değilken, almışken G1 Pro alayım diyorum bütçemi aşıyorum iyice kafam karışıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500
Bu belki ParamGüvende ile alınabilir.
Bu da alınabilir ParamGüvende ile.
Markaya değil modele bakmak lazım. Fiyatına göre alınabilir.İnatla machenike markasını öneriyorsunuz, bense bu markayı şu an ilk defa duyuyorum. Bir bildiğiniz mi var? Gerçekten bu kadar iyi mi?
F/P bir marka, ancak ben bu iki ilan arasından Fantech alirdim.İnatla machenike markasını öneriyorsunuz, bense bu markayı şu an ilk defa duyuyorum. Bir bildiğiniz mi var? Gerçekten bu kadar iyi mi?
Bu ilan bence çok mantıklı.
F/P bir marka, ancak ben bu iki ilan arasından fantech alirdim.
Neden Fantech alırdın?
G1 daha iyi değil mi?F/P bir marka, ancak ben bu iki ilan arasından Fantech alirdim.
kubatotuzsubat111 40
Başarılı
Markaya bakıyorsanız 8BitDo olabilir sağlam marka. Ben Ultimate 2C kullanıyorum çok memnunum ama bütçenizin üstünde kalıyor.
Bence de mantıklı bir de benim şehirimdeymiş acaba ben mi alsam 2. bir kol olur
.
F/P bir marka, ancak ben bu iki ilan arasından Fantech alirdim.
Bence de mantıklı bir de benim şehirimdeymiş acaba ben mi alsam 2. bir kol olur
Değil. Kim diyor? Ne açıdan?
Daha düzgün bir ürün, yazılımı var ve Temu'da hiç satılmadı. G1 Pro'nun yazılımı yok.
Ultimate 2C alacağına Gulikit KK3 Pro alsın.Markaya bakıyorsanız 8BitDo olabilir sağlam marka. Ben Ultimate 2C kullanıyorum çok memnunum ama bütçenizin üstünde kalıyor.
Bence de mantıklı bir de benim şehirimdeymiş acaba ben mi alsam 2. bir kol olur.
ChatGPT 5.0 'Machenike G1 Pro' için daha dayanıklı ve daha profesyonel olduğunu öne sürüyor, bariz bir fark olmasa da daha yüksek hassasiyet sunduğunu belirtti.