1.500 TL'ye PC için güncel gamepad önerisi

Bütçe
1500
Değil. Kim diyor? Ne açıdan?

Daha düzgün bir ürün, yazılımı var ve Temu'da hiç satılmadı. G1 Pro'nun yazılımı yok.
Pro ile karıştırdım. Bu arada
Değil. Kim diyor? Ne açıdan?

Daha düzgün bir ürün, yazılımı var ve Temu'da hiç satılmadı. G1 Pro'nun yazılımı yok.

Ultimate 2C alacağına Gulikit KK3 Pro alsın.
Pro versiyon ile karıştırdım. Bu arada r2 ve l2 tuşlarına ayar yapamıyorum yazılımdan. Yarıda algılıyor, çözemedim.

ChatGPT 5.0 'Machenike G1 Pro' için daha dayanıklı ve daha profesyonel olduğunu öne sürüyor, bariz bir fark olmasa da daha yüksek hassasiyet sunduğunu belirtti.
ChatGPT kafasına göre uyduruyor tamamen. Yazılımı bile olmayan bir ürün nasıl daha profesyonel olacak? Yok öyle bir şey.

Arkadaşlar sürekli yeni duyduğum şeyler söylüyorsunuz, ne zaman çıktı bu markalar, hayatımda hiç duymadım. İyice kafam karıştı.
GuliKit 2015'te çıktı. 8BitDo 2013'te, Fantech 2009'da, Machenike ise 2014'te.

Pro ile karıştırdım. Bu arada

Pro versiyon ile karıştırdım. Bu arada r2 ve l2 tuşlarına ayar yapamıyorum yazılımdan. Yarıda algılıyor, çözemedim.
Yine Pro ile Shooter 3 kıyaslarsak Shooter 3 daha iyi.

Sizin için en mantıklısı o attığım Shooter 3 ilanı. PG ile alabilirsiniz.

ChatGPT'ye ben de sordum şimdi, Shooter 3'ü daha çok övdü. Herkese farklı şey söylüyor.

Bende shooter 3 var zaten hocam, yanlış mesajı alıntıladın galiba. G1 pro shooter 3 ten daha iyi demiştin benim konumda. Ondan sordum.

TMR olduğu için demişim. Hangi açıdan baktığına göre değişir. TMR olduğunu unuttum G1 Pro'nun. Ancak yazılımı yok.

Shooter 3 daha iyi dedin ya mesela ortaya somut bir şey koyabilir misin rica etsem, merak ettim. Hangi konuda daha iyi.
Shooter 3'ün artısı, yazılımı olması ve malzeme kalitesinin bir tık daha iyi olması.
G1 Pro'nun artısı ise TMR olması.

Araştırmalarım sonucu Machenike G1 Pro Hall-effect satın aldım sıfır. Teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…