Bütçe
1.500 TL
Merhaba arkadaşlar,

Kuryelik yaparken kullanmak üzere bir powerbank almak istiyorum. Bir arkadaşım 20.000 mAh almamı önerdi fakat tüm gün cebimde taşıyacağım için çok ağır olacağını düşünüyorum. Bu yüzden 10.000 mAh’lık bir model daha uygun olur gibi geliyor. Fiyat olarak en fazla 1.500 TL civarında, kaliteli ve güzel bir ürün arıyorum. Fiyat/performans ürünü de olabilir, fark etmez.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Kuryelik yaparken kullanmak üzere bir powerbank almak istiyorum. Bir arkadaşım 20.000 mAh almamı önerdi fakat tüm gün cebimde taşıyacağım için çok ağır olacağını düşünüyorum. Bu yüzden 10.000 MAh'lık bir model daha uygun olur gibi geliyor. Fiyat olarak en fazla 1.500 TL civarında, kaliteli ve güzel bir ürün arıyorum. Fiyat/performans ürünü de olabilir, fark etmez.

Telefonunuz nedir? Ona göre önerelim.

Merhaba arkadaşlar,

Kuryelik yaparken kullanmak üzere bir powerbank almak istiyorum. Bir arkadaşım 20.000 mAh almamı önerdi fakat tüm gün cebimde taşıyacağım için çok ağır olacağını düşünüyorum. Bu yüzden 10.000 mAh’lık bir model daha uygun olur gibi geliyor. Fiyat olarak en fazla 1.500 TL civarında, kaliteli ve güzel bir ürün arıyorum. Fiyat/performans ürünü de olabilir, fark etmez.

30-20-10 seçenekleri mevcut.

10 binlik versiyonu var bende attığımın, hafif. Standart 6 veya 3 amper destekleyen kablonuzla kullanabilirsiniz. 20 binlik versiyonu ağır gelmeyecektir. Zaten sürekli kullanmayacağınız için Type-C ile bağlamanızın çok bir önemi yok sürekli hızlı şarjda duracak.