Bütçe
1500

Becks

Başarılı
Merhaba yaklaşık iki saattir araştırma yapıyorum ancak net bir şekilde bu alınabilir denilen bir mouse bulamadım 1.500 TL gibi bir rakama sıfır Razer Basilisk V3 X HyperSpeed buldum sizce nasıldır alınır mı? Veya bu fiyat bandında daha iyisi var mı? Claw tutuşa sahibim CS2 için alıyorum.

Kablolu kablosuz diye bir takıntım yok önemli olan benim için performansı. Ayrıca bu fiyat bandında bulduğum sıfır modeller bunlar hangisi daha iyi olur sizce?

ATTACK SHARK X3 PRO 8K HZ
RİVALS 5
HXSJ T68 Mouse
VXE R1

Son düzenleme:

"SWAR" koduyla 1600 TL'ye düşüyor. Bütçeniz çıkarsa bunu alın.

"Swar" koduyla 1600 TL'ye düşüyor. Bütçeniz çıkarsa bunu alın.

Herkes neden bu modeli öneriyor mesela söylediğim model ile arasındaki fark nedir?

Aynı fareyi kullanıyorum, ağırlığı inanılmaz diyebilirim bilseydim almazdım hatta o kadar söyleyeyim. Fakat Razer kalitesi, bana mısın demedi. Duvara bile fırlattım öyle devam ediyor.

Atılan ilk linkteki cihazın iki tane baba gibi sorunu olduğunu adamlar altına belirtmiş, üstelik bu firma değil miydi Tüketici Hakem Heyeti'nden onay gelmesine rağmen yine de süreci reddedip geri tüketici hakem heyetine avukatla başvuran?

Söz konusu konunun linki, ikinci sayfada bir üye görseli paylaşmış.

Aynı fareyi kullanıyorum, ağırlığı inanılmaz diyebilirim bilseydim almazdım hatta o kadar söyleyeyim. Fakat Razer kalitesi, bana mısın demedi. Duvara bile fırlattım öyle devam ediyor.

Atılan ilk linkteki cihazın iki tane baba gibi sorunu olduğunu adamlar altına belirtmiş, üstelik bu firma değil miydi Tüketici Hakem Heyeti'nden onay gelmesine rağmen yine de süreci reddedip geri tüketici hakem heyetine avukatla başvuran?

Bahsedilen sorunlar yazılımla düzeltilmiş. Ayrıca dediğiniz gibi Wraith destek konusunda rezalet. https://techolay.net/sosyal/konu/tus-basimi-hafif-olan-mekanik-klavye-onerisi.148315/post-1355627

Siz ne önerirsiniz hocam?