Blue switch gibi sesli bir şey istemiyorum. Red switch olması önemli, Ajazz AK680 kullanıyordum. Baktım switch fiyatları 1.700-2.000 civarında. Alacağım da gelecek de takacağım da vs. bir sürü iş. Onun yerine yeni klavye alırım daha iyi. Önerisi olan var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
Boyut tercihiniz nedir?Blue switch gibi sesli bir şey istemiyorum. Red switch olması önemli, Ajazz AK680 kullanıyordum. Baktım switch fiyatları 1.700-2.000 civarında. Alacağım da gelecek de takacağım da vs. bir sürü iş. Onun yerine yeni klavye alırım daha iyi. Önerisi olan var mı?
%60 olursa daha iyi olur. Ok tuşlarının olması önemli.
%60 65 civarı
Bütçe max kaç olur?%60 olursa daha iyi olur. Ok tuşlarının olması önemli.
%60 65 civarı
Hocam Max'ı 1500, yani o fullemiş halim öyle diyeyim
Red switch şart mı?Hocam Max'ı 1500, yani o fullemiş halim öyle diyeyimama hani 1600 1700'e de çıkabilirm çok çok iyi mükemmel dehşet farklar var falan diyorsanız.
Hayır, sesi baş ağrıtmasın yeter. Red Switch gibi düşük sesli istiyorum. Gece çok oyun oynayan biriyim.
Sesi düşük attığım klavyenin.Hayır, sesi baş ağrıtmasın yeter. Red Switch gibi düşük sesli istiyorum. Gece çok oyun oynayan biriyim.
Peki uzun ömürlü mü? Her yıl klavye satın almak istemiyorum. Tamam 8 yıl da götürmesin ama en azından 2.5 3 yıl bekliyorum.
Götürür muhtemelen.Peki uzun ömürlü mü? Her yıl klavye satın almak istemiyorum. Tamam 8 yıl da götürmesin ama en azından 2.5 3 yıl bekliyorum.