Bütçe
1.500 TL

Wexiar

Uzman
Sistemimi güncelliyorum. İlk olarak işlemci aldım fakat stok fan var şu an. Büyük ihtimal yeterli olmayacak, önerebileceğiniz soğutucular var mı? Bütçe olarak 1.500 ayırabilirim şu an. Yetmiyorsa yükseltebilirim sorun değil.

Sistemimi güncelliyorum. İlk olarak işlemci aldım fakat stok fan var şu an. Büyük ihtimal yeterli olmayacak, önerebileceğiniz soğutucular var mı? Bütçe olarak 1.500 ayırabilirim şu an. Yetmiyorsa yükseltebilirim sorun değil.
5600 için Assassin King 120SE de yeterli. Çok uçmaya gerek yok.
@Yusuf7878'in önerdiği daha ileriye dönük olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe biraz çıkarsa buna bakabilirsin.

Gereksiz fazla soğutucu bu.

Bu dahi yeterli olacaktır. Bu sarmaz egzoz fanlı olsun derse de düşük bir arttırmayla şu " https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ " ürün de yeteri kadar iyi gidecektir.

Sizin attığınız soğutucuyla 7800X3D vs. soğutulabilir.

5600'ü Deepcool AK400 tek fanla kullandım. Boşta 35-40, yük altında maksimum 60'a kadar alıyordum. Dijital ekranlı isterseniz Deepcool AK400'e de bakabilirsiniz. AK400'le şu an 7500F kullanıyorum, aralarındaki tek fark 10 derece. Bu gibi işlemciler için tek kule, duruma göre 1 veya 2 fanlı soğutucular yeterli.

Gereksiz fazla soğutucu bu.

Bu dahi yeterli olacaktır. Bu sarmaz egzoz fanlı olsun derse de düşük bir arttırmayla şu " https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ " ürün de yeteri kadar iyi gidecektir.

Sizin attığınız soğutucuyla 7800X3D vs. soğutulabilir.

5600'ü Deepcool AK400 tek fanla kullandım. Boşta 35-40, yük altında maksimum 60'a kadar alıyordum. Dijital ekranlı isterseniz Deepcool AK400'e de bakabilirsiniz. AK400'le şu an 7500f kullanıyorum aralarındaki tek fark 10 derece. Bu gibi işlemciler için tek kule, duruma göre 1 veya 2 fanlı soğutucular yeterli.
İleride yapılacak güncellemeler için güzel olur. Ayrıca Assassin Spirit yerine Enermax'ın alınması daha mantıklı. Daha büyük, 1 tane daha ısı borusu var ve daha ucuz.