Bütçe
1.500 TL

carrytexas

Becerikli
Çoğunlukla bilgisayar için kullanacağım ama arada evdeki küçük işlerde de kullanabilirim. Ha sağlam büyük bir şeyde kullanmayı da planlamıyorum. Bütçeden emin değilim 1.5k'dan fazlası sanki bir tornavida için gereksiz gibi geliyor ama hemen işlevini kaybetsin veya bozulsun da istemiyorum. Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğunlukla bilgisayar için kullanacağım ama arada evdeki küçük işlerde de kullanabilirim. Ha sağlam büyük bir şeyde kullanmayı da planlamıyorum. Bütçeden emin değilim 1.5k'dan fazlası sanki bir tornavida için gereksiz gibi geliyor ama hemen işlevini kaybetsin veya bozulsun da istemiyorum. Öneriniz var mı?
- Makita DF001DW: 12V şarjlı matkap/tornavida. Kompakt yapısıyla hem bilgisayar için hem de evdeki küçük işlerde rahatça kullanabilirsiniz. Fiyatı 1.500 TL civarında.

- Bosch GSR 12V-15: 12V şarjlı matkap/tornavida. Dayanıklı ve hafif, küçük işler için ideal. Genelde bu da 1.500 TL dolaylarında bulunabiliyor.

- Einhell TE-CD 18/1 Li: 18V şarjlı matkap/tornavida. Bu model, hem performans hem de fiyat açısından makul bir seçenek. 1.500 TL bütçeniz içinde genellikle yer alır.

- Black+Decker BDCD12BA: 12V şarjlı matkap/tornavida. Hafif ve kullanımı kolay bir modeldir. Fiyatı genellikle bütçeniz içinde kalıyor.

Bu modelleri inceleyerek ihtiyacınıza en uygun olanını seçebilirsiniz. Alırken, kullanıcı yorumlarına ve garantilerine dikkat etmenizi öneririm.