Bütçe
1.500 TL

inters0

Uzman
Merhaba, şu anda Logitech M240 kullanıyorum. Tamamen olmasa da gerçekten sessiz bir fare fakat küçük. Gündelik kullanım ve ara sıra oyun oynamak için su anki fareme yakın sessizlikle ama daha kaliteli ve rahat bir fare arayışındayım. Sessizlik açısından Logitech M650'i duysam da kalite bakımından emin olamadım. Önceliğim sessizlik ve rahatlık. Bütçem her ne kadar 1.5K TL olsa da mümkün olduğunca uygun fiyatlı bir şey arıyorum. Tutuşum bazen Palm bazen Claw değişiyor. Bilek kesiminden orta parmak ucuna kadar 18 cm. Yurt dışında olduğum için globalde olan, tedariği kolay ürünler önerirseniz sevinirim, teşekkür ederim herkese.

@21312
@michaelscofield
@23783
@Reqvhio

Son düzenleme:
Son düzenleme:
@inters0, Dareu A950 GM bakabilirsiniz. Oyun için bir mouse fakat gündelik için çok rahat kullanılabilir.
Türkiyede ucuz sanırsam ama bulunduğum bölgede cok pahalı. Ayrıca sessizmi?

bro etiketledigine göre göz gezdirmişsin eyvallah onur duydum xD şaka bi yana bi hafta icinde mchose g3 v2 elime ulasıcak onu biraz kullanıp ona göre bi öneri yaparım sanırım. şahsi tavsiyem bi mediamarkt veya benzer elektronik mağaza bulup silme bütün mouseları bi denemek. böyle internetten bakıp almak baya kumar çünkü

denedikten sonra da eloshapes.com dan eline uygun mouse'a benzer diğer modellere bakabilirsin. ondan sonra da buraya tekrar sor ona göre bi öneri yaparım

@inters0

moue
Türkiyede ucuz sanırsam ama bulunduğum bölgede cok pahalı. Ayrıca sessizmi?

bro mchose g3 v2 elime ulaştı, kaplaması, hafifliği, klikleri falan çok iyi. elime mükemmel uydu bu arada daha iyisi olamazdı heralde. bir tek kablosuz kullanırken baya yakın olması gerekiyor sanırım alıcıya veya diğer kablosuz alıcılar sinyal problemi cıkartıyor bilemedim ama uzaklaştırınca düzeldi. kesinlikle tavsiye ederim ergonomik açıdan diğer açılar da gayet güzel

Son düzenleme:
bro etiketledigine göre göz gezdirmişsin eyvallah onur duydum xD şaka bi yana bi hafta icinde mchose g3 v2 elime ulasıcak onu biraz kullanıp ona göre bi öneri yaparım sanırım. şahsi tavsiyem bi mediamarkt veya benzer elektronik mağaza bulup silme bütün mouseları bi denemek. böyle internetten bakıp almak baya kumar çünkü

denedikten sonra da eloshapes.com dan eline uygun mouse'a benzer diğer modellere bakabilirsin. ondan sonra da buraya tekrar sor ona göre bi öneri yaparım

@inters0

moue

bro mchose g3 v2 elime ulaştı, kaplaması, hafifliği, klikleri falan çok iyi. elime mükemmel uydu bu arada daha iyisi olamazdı heralde. bir tek kablosuz kullanırken baya yakın olması gerekiyor sanırım alıcıya veya diğer kablosuz alıcılar sinyal problemi cıkartıyor bilemedim ama uzaklaştırınca düzeldi. kesinlikle tavsiye ederim ergonomik açıdan diğer açılar da gayet güzel
Teşekkür ederim. Sesi nasıl, yüksekliği?

sesi gayet güzel mouse'un, ne çok sesli, sessize daha yakın anormal değil normal mouse klik sesi, yüksekliği ya %97 logitech m90 gibi aynı tutuşu şekli şemali falan. gayet alınır bence
Teşekkür ederim 🙏

@inters0, Dareu A950 GM bakabilirsiniz. Oyun için bir mouse fakat gündelik için çok rahat kullanılabilir.
Başka tavsiyeniz olur mu hocam? Sessizmi?

Son düzenleme: