Bütçe
1.500 TL

Redronin

Uzman
Başlıkta da yazdığım gibi maksimum 1.500 TL'ye kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum. Silikonlu olursa iyi olur, silikonsuzları çok takamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Müzik dinlemek için kullanacağım, dışarıya çok ses vermemesi de güzel olur. Şu an aktif olarak QCY T13 kullanıyorum; bir tekini kaybettiğim ve ses kalitesini çok beğenmediğim için değiştirmek istiyorum.

Hocam Soundcore R50i nasıldır?

Kullanıcısı olarak memnun olduğumu söyleyebilirim lakin aynı fiyattaki muadillerinin performansını bilmediğim için alınabilirliğine dair yorum yapamam. 1 yıl önce 500 TL'ye falan almıştım ve o fiyata rakibi yoktu. Stok halde çok iyi değil ama SoundCore yazılımını indirip "Akustik" ekolayzer ayarını seçersen kulaklık canavar gibi performans veriyor.

Fiyatina gore berbat. ANC yok. Ses kalitesi olarak girisin girisi seviyesi bir model zaten. CMF daha mantikli.

Fiyatina gore berbat. ANC yok. Ses kalitesi olarak girisin girisi seviyesi bir model zaten. Cmf daha mantikli.

Kullanıcısı olarak memnun olduğumu söyleyebilirim lakin aynı fiyattaki muadillerinin performansını bilmediğim için alınabilirliğine dair yorum yapamam. 1 yıl önce 500 TL'ye falan almıştım ve o fiyata rakibi yoktu. Stok halde çok iyi değil ama Soundcore yazılımını indirip "akustik" ekolayzer ayarını seçersen kulaklık canavar gibi performans veriyor.

Yardımcı olduğunuz için ikinize de teşekkür ederim. CMF Buds 2a alacağım büyük ihtimal. İyi akşamlar diliyorum.

Hocam sanırım bütçemi biraz arttırıp CMF Buds 2'ye yöneleyeceğim. O daha güzel gözüküyor çok fiyat farkı yok.

Son düzenleme:
Yardımcı olduğunuz için ikinize de teşekkür ederim. CMF Buds 2a alacağım büyük ihtimal. İyi akşamlar diliyorum.

Hocam sanırım bütçemi biraz arttırıp CMF Buds 2'ye yöneleyeceğim. O daha güzel gözüküyor çok fiyat farkı yok.
Rica ederim. Daha mantikli kesinlikle. Hayirli olsun simdiden.