Başlıkta da yazdığım gibi maksimum 1.500 TL'ye kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum. Silikonlu olursa iyi olur, silikonsuzları çok takamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Müzik dinlemek için kullanacağım, dışarıya çok ses vermemesi de güzel olur. Şu an aktif olarak QCY T13 kullanıyorum; bir tekini kaybettiğim ve ses kalitesini çok beğenmediğim için değiştirmek istiyorum.
En ucuz Anker SoundCore R50i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore R50i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Anker SoundCore R50i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore R50i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kullanıcısı olarak memnun olduğumu söyleyebilirim lakin aynı fiyattaki muadillerinin performansını bilmediğim için alınabilirliğine dair yorum yapamam. 1 yıl önce 500 TL'ye falan almıştım ve o fiyata rakibi yoktu. Stok halde çok iyi değil ama SoundCore yazılımını indirip "Akustik" ekolayzer ayarını seçersen kulaklık canavar gibi performans veriyor.
Kullanıcısı olarak memnun olduğumu söyleyebilirim lakin aynı fiyattaki muadillerinin performansını bilmediğim için alınabilirliğine dair yorum yapamam. 1 yıl önce 500 TL'ye falan almıştım ve o fiyata rakibi yoktu. Stok halde çok iyi değil ama Soundcore yazılımını indirip "akustik" ekolayzer ayarını seçersen kulaklık canavar gibi performans veriyor.