Ses kalitesinde bir fark yok. Fakat mikrofon olarak SE 3 modeli daha gelistirilmis. Izledigim testlerde mikrofonun daha net ses verdigini soyleyebilirim. Yani neden hicbir fark yok dedigini cozemedim. Diger incelemeciler de mikrofonda bir sicrama yasandigindan bahsetmis. Fakat dedigim gibi ses kalitesi hemen hemen ayni.
Videolarda evet bahsediliyor fakat canlı kullanımda ikiside anlaşılır şekilde sesi iletiyor. Bu sebepten fark yok dedim. Eğer SE 2 çok kötü bir mikrofona sahip olsaydı bunu belirtirdim.

Teşekkürler sanırsam SE 2 seçiceğim.
Ek olarak SE 3'de basslar daha belirgin. SE 2'yi almaya karar verdiysen hayırlı olsun. Satın alımı şu şekilde gerçekleştir bence.
Amazon'dan satın alıp, 450 TL'ye 150 TL indirim kuponunu kullan. Bunun için Prime üyeliğine ihtiyacın olabilir. Ek olarak 25 TL indirim uygulanacak. 914 TL'ye denk geliyor.

Screenshot_20250803_121726_Amazon Shopping.webp

Videolarda evet bahsediliyor fakat canlı kullanımda ikiside anlaşılır şekilde sesi iletiyor. Bu sebepten fark yok dedim. Eğer SE 2 çok kötü bir mikrofona sahip olsaydı bunu belirtirdim.
Konu sahibi SE 2'ye karar vermis. Kuponla iyi fiyata denk geliyor. Kupon sayesinde alinmasi mantikli.