Değer.Ne kadar ucuz, o kadar iyi benim için. Fiyat farkına değer mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
Bir kısımda kusursuz sürtünme varken, bir kısımda sert bir şekilde sürtünüyor. Bu can sıkıcı ve rahatsız edici, yoksa memnundum 600 TL'ye almıştım. 6 ayda yüzeyi gitti. Umarım Ace Stormda bu sorun olmaz.MPC480, pek de skatez mahvedecek yapıda değil aslında.
Torukojin Kaneki
Başarılı
SoA kullanıyorum, aynısı var.Bir kısımda kusursuz sürtünme varken, bir kısımda sert bir şekilde sürtünüyor. Bu can sıkıcı ve rahatsız edici, yoksa memnundum 600 TL'ye almıştım. 6 ayda yüzeyi gitti. Umarım Ace Stormda bu sorun olmaz.
Vay arkadaş, 1.500 liraya düzgün pad alınmıyor mu yahu?
Torukojin Kaneki
Başarılı
Bazıları olmadığını söylüyor ama bilemedim. Ace düzgündür bence.Vay arkadaş, 1.500 liraya düzgün pad alınmıyor mu yahu?
Düzelmez ise mecbur parayı verip alacağız artık. Fareye 5.700 verdik, üstüne bir de bu muhabbet başladı.Bazıları olmadığını söylüyor ama bilemedim. Ace düzgündür bence.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Vallaha hocam ya bir şeyi tamamlıyorsun diğeri başlıyor cidden.Düzelmez ise mecbur parayı verip alacağız artık. Fareye 5.700 verdik, üstüne bir de bu muhabbet başladı.
Vereceksin parayı, bir kere vereceksin ama Artisan alacaksin.Düzelmez ise mecbur parayı verip alacağız artık. Fareye 5.700 verdik, üstüne bir de bu muhabbet başladı.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Çok iyi hocam da nereden alabiliriz onu? Meyergaming de var da hayate otsu yok, hayate otsu daha iyi olur michaelscofield hocam için.Vereceksin parayı, bir kere vereceksin ama Artisan alacaksin.
Mouseye 5700 verdim biliyorsun, birde Artisan alırsam büyük ekonomik çöküş yaşarım. Peşin fiyatına taksit olsa alırdım belki fakat Ace alacağım 1 sene idare etse yeter.Vereceksin parayı, bir kere vereceksin ama Artisan alacaksin.