Torukojin Kaneki
Başarılı
Temiz kullanırsanız idare edebilir.Mouseye 5700 verdim biliyorsun, birde Artisan alırsam büyük ekonomik çöküş yaşarım. Peşin fiyatına taksit olsa alırdım belki fakat Ace alacağım 1 sene idare etse yeter.
Temiz kullanırsanız idare edebilir.Mouseye 5700 verdim biliyorsun, birde Artisan alırsam büyük ekonomik çöküş yaşarım. Peşin fiyatına taksit olsa alırdım belki fakat Ace alacağım 1 sene idare etse yeter.
Bende de ondan galiba. Kaliteli sandım bir şey yapmadım. Bir de hocam abim badem yedi mousepad üstünde. Temizledim heryerine dökmüştü. Bir yeri kayıyor bir yeri kaymıyor ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.Aslında temiz kullanırım, ekipman konusunda çok titizim. Bilgisayar başında yemek yemem, mouse pad üstüne mouse harici bir şey bile koymam. Toz kaynaklı oldu herhalde.
Yapma Kaan aç bırakıcan beni.
Vade farkı az. Taksit ile almaya ne dersiniz![]()
Viper V3 Pro'ya o yakışır. Yap bir çılgınlık.
Düşüneceğim sabaha kadar. Yarın ikisinden birisi artık. Bunu da maddi durum belirleyecek.
Yıkayınca kendine geldi, şu an eskisine nazaran çok daha iyi.kullandığınız mousepad KlasseGear MPC480. MPC480, pek de skatez mahvedecek yapıda değil aslında.
Aynen, 2-3 aya Artisan çekicem.