Pazarama'dan nadiren alışveriş yapıyorum, net bir şey diyemem. Eskiden N11'i çok kullaniyordum da baktığım ürünler daha pahalı/hesabım olmadığı için salmıştım. Bu üç sitenin ortak sorunu satıcı. Düzgün satıcı varsa sorun çözülür, yoksa site araya girer. İdefix'in yetersiz olduğunu söylemişti.
@Caner Uncu
@Simon kulaklık geldi kullanıyorum. Ses karakteri berbat! Mono gibi hissettiren boğukluk sorunu var.
Uygulamasında EQ ara yüzü var ancak login istiyor + leş gibi Çinli. Ücretsiz sunulanlar da baştan sağma. Kim ayarladıysa rezalet ayarlamış.
iPhone kullandığım için doğru düzgün EQ uygulaması arıyorum şu an. Tiz ve orta tonları uyandırabilrisem potansiyeli var, uyandıramazsam iade edeceğim. Bluetooth ise garip. Sabit durmama rağmen sanki kalitesiz bir kablo kullanıyormuş gibi. Özellikle YT'den başka bir uygulamaya geçerken ses bozuluyor.
App Store'da bildiğin EQ uygulaması var mı? Apple müzik'i şart koşmayan, kulaklığın App'indeki gibi her uygulamada uygulanan tarzda.
Bu ağız yanmasından sonra Samsung Galaxy Buds Core düşünüyorum. Siz ne dersiniz buna?