Bütçe
1.500 TL

Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Ayda yılda bir telefondan müzik dinlemek vb. istiyorum. Bu yüzden fazla harcamadan tatmin edecek kulaklık arıyorum.

iPhone 11 kullandığım için kablosuz olmak zorunda. Öncesinde KZ ZS3 kullanıyordum. Oyun amaçlı kullanmayacağım.
ANC olur olmaz fark etmez. Bazen iPhone'ların naz yaptığını duydum, ne kadar doğrudur bilmiyorum.
İleride spor yaparsam diye ona uygun bir şey olursa daha iyi olur. Bazıları ne spor ne de müzik kulaklığı gibi oluyor.

Bütçeye 1500 yazdım ancak bu max. Arada ciddi fark olmazsa 1000 TL'lik alternatifler de olur. Dediğim gibi çok sık kullanmayacağım. Maddi değil de fazla para vermek istemiyorum diyeyim.

@Simon

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayda yılda bir telefondan müzik dinlemek vb. istiyorum. Bu yüzden fazla harcamadan tatmin edecek kulaklık arıyorum.

iPhone 11 kullandığım için kablosuz olmak zorunda. Öncesinde KZ ZS3 kullanıyordum. Oyun amaçlı kullanmayacağım.
ANC olur olmaz fark etmez. Bazen iPhone'ların naz yaptığını duydum, ne kadar doğrudur bilmiyorum.
İleride spor yaparsam diye ona uygun bir şey olursa daha iyi olur. Bazıları ne spor ne de müzik kulaklığı gibi oluyor.

Bütçeye 1500 yazdım ancak bu Max. Arada ciddi fark olmazsa 1.000 TL'lik alternatifler de olur. Dediğim gibi çok sık kullanmayacağım. Maddi değil de fazla para vermek istemiyorum diyeyim.

@Simon

1.300 TL civarına Trendyol'dan cmf Buds 2'a alabilirsin hem bütçe olarak yormaz hem tam fiyat performans kulaklığı fiyatına göre.

C30 aldım hocam teşekkürler.
Pazarama'dan aldığımda hafta sonu fırsati; 750 TL'ye 125₺ kupon falan diyordu. Sepette 1380 olması gereken ürün nedense 1400 küsur gözüküyordu, kupon kullanınca fiyatı 1380'e indi. Bir nevi bindirim.
Bu olay bana mı denk geldi yoksa Pazarama'nın huyu mu böyle?

Pazarama'dan aldığımda hafta sonu fırsati; 750 TL'ye 125₺ kupon falan diyordu. Sepette 1380 olması gereken ürün nedense 1400 küsur gözüküyordu, kupon kullanınca fiyatı 1380'e indi. Bir nevi bindirim.
Rica ederim. Simdi kendim de sepete ekledim. Banada aynisi oldu. Bir bug olmali. Hayirli olsun. Bunun serefine kulaklik geldigi zaman bir inceleme makalesi yazarsin artik.

Rica ederim. Simdi kendim de sepete ekledim. Bana da aynisi oldu. Bir bug olmali. Hayirli olsun. Bunun serefine kulaklık geldigi zaman bir inceleme makalesi yazarsin artik.

Herhalde otomatik uyguluyor mağaza indirimi. Sepetteki tiki kaldirinca 1400'lere sıçrıyor. Bindirim gibi bir şey var, Akakçe falan da bunu görememiş.

Kulaklık makalesi pek anladığım bir şey değil ancak unutmazsam denerim. Muhtemelen bayramda inceleme yazarsam yazarım.

Ayrıca hocam konuyla alakasız olacak ama Pazarama'dan önce alışveriş yaptınız mı ve yaptıysanız memnun kaldınızmı acaba bende Pazarama & N11 & PttAVM vb sitelerden indieimler yakalıyorum ve alışveriş yapmayı düşünüyorum ama güvenlikten kaynaklı yapmiyorum o yüzden sordum.

Ayrıca hocam konuyla alakasız olacak ama Pazarama'dan önce alışveriş yaptınız mı ve yaptıysanız memnun kaldınızmı acaba bende Pazarama & N11 & PttAVM vb sitelerden indieimler yakalıyorum ve alışveriş yapmayı düşünüyorum ama güvenlikten kaynaklı yapmiyorum o yüzden sordum.

Pazarama'dan nadiren alışveriş yapıyorum, net bir şey diyemem. Eskiden N11'i çok kullaniyordum da baktığım ürünler daha pahalı/hesabım olmadığı için salmıştım. Bu üç sitenin ortak sorunu satıcı. Düzgün satıcı varsa sorun çözülür, yoksa site araya girer. İdefix'in yetersiz olduğunu söylemişti. @Caner Uncu

@Simon Kulaklık geldi kullanıyorum. Ses karakteri BERBAT! Mono gibi hissettiren boğukluk sorunu var.

Uygulamasında EQ ara yüzü var ancak login istiyor + leş gibi çin'li. Ücretsiz sunulanlar da baştan sağma. Kim ayarladıysa rezalet ayarlamış.
İphone kullandığım için doğru düzgün eq uygulaması arıyorum şu an. Tiz ve orta tonları uyandırabilrisem potansiyeli var, uyandıramazsam iade edeceğim. Bluetoth ise garip. Sabit durmama rağmen sanki kalitesiz bir kablo kullanıyormuş gibi. Özellikle YT'den başka bir uygulamaya geçerken ses bozuluyor.
App store'da bildiğin eq uygulaması var mı? Apple Müzik'i şart koşmayan, kulaklığın app'indeki gibi her uygulamada uygulanan tarzda.

Bu ağız yanmasından sonra Samsung Galaxy Buds Core düşünüyorum. Siz ne dersiniz buna?

Son düzenleme:
Pazarama'dan nadiren alışveriş yapıyorum, net bir şey diyemem. Eskiden N11'i çok kullaniyordum da baktığım ürünler daha pahalı/hesabım olmadığı için salmıştım. Bu üç sitenin ortak sorunu satıcı. Düzgün satıcı varsa sorun çözülür, yoksa site araya girer. İdefix'in yetersiz olduğunu söylemişti. @Caner Uncu

@Simon kulaklık geldi kullanıyorum. Ses karakteri berbat! Mono gibi hissettiren boğukluk sorunu var.

Uygulamasında EQ ara yüzü var ancak login istiyor + leş gibi Çinli. Ücretsiz sunulanlar da baştan sağma. Kim ayarladıysa rezalet ayarlamış.
iPhone kullandığım için doğru düzgün EQ uygulaması arıyorum şu an. Tiz ve orta tonları uyandırabilrisem potansiyeli var, uyandıramazsam iade edeceğim. Bluetooth ise garip. Sabit durmama rağmen sanki kalitesiz bir kablo kullanıyormuş gibi. Özellikle YT'den başka bir uygulamaya geçerken ses bozuluyor.
App Store'da bildiğin EQ uygulaması var mı? Apple müzik'i şart koşmayan, kulaklığın App'indeki gibi her uygulamada uygulanan tarzda.

Bu ağız yanmasından sonra Samsung Galaxy Buds Core düşünüyorum. Siz ne dersiniz buna?

Hocam bence siz hiç düşünmeden iade edip kriterlerinizi bir kenara bırakıp JBL Tune 520BT bakın isterseniz Vatan Bilgisayar'dan ya da bütcenizi zorlayıp Beats solo Buds da olabilir açıkçası. Ya da Samsung Galaxy Buds Core ikisinin tam ortası olur aslında.