Bütçe
1.500 TL
Yer
İstanbul
Merhaba, kalıcılığı ve genel anlamda en iyi olan marka hangisidir?

Benim bildiklerim;
  • Bargello (Sayılmaz bile :D)
  • MAD
  • Frederic Patrick
  • Emre Geldi Parfüms
  • Malikhan
  • Muscent
  • Tutaste

İlgilendiğim parfüm orjinal markası: Kirke

Merhaba, kalıcılığı ve genel anlamda en iyi olan marka hangisidir?

Benim bildiklerim;
  • Bargello (sayılmaz bile :D)
  • Mad
  • Frederic patrick.
  • Emre geldi parfüms.
  • Malikhan
  • Muscent
  • Tutaste

İlgilendiğim parfüm orijinal markası: Kirke.

Kirke gunluk hayatta ağır kaçabilir diye düşünüyorum. Beğenildiği kadar beğenmeyende var haberiniz olsun.
Araştırmam üzerine kokuya en yakın muadiller bunlar.

Kirke gunluk hayatta ağır kaçabilir diye düşünüyorum. Beğenildiği kadar beğenmeyende var haberiniz olsun.
Araştırmam üzerine kokuya en yakın muadiller bunlar.
Kararlıyım Kirke alıcam fakat şu gerçekten has kokudur iyidir dediğiniz varsa önerilerinize açığım, başlık aslında en iyi muadil parfüm markası hangisidir idi. Fakat Kirke diye düzenlemişler.

Kararlıyım kirke alacağım fakat şu gerçekten has kokudur iyidir dediğiniz varsa önerilerinize açığım, başlık aslında en iyi muadil parfüm markası hangisidir idi. Fakat kirke diye düzenlemişler.

Açık konuşmam gerekirse bu seneye kadar hiç muadil parfüm tecrubem olmadı parfümler şu an aşırı pahaladı ama ufak tefek tecrubemle anladığım markayla alakası yok istediğiniz parfümü bulun ve tek tek araştırın en iyisi budur bazı parfümde a marka iyi oluyor bazılarında b marka.

Parfumun kokusuna asina oldugunuzu ve kor alis (blind buy) yapmayacaginizi varsayiyorum. Kimyager Ahmet'in markasi var Art of Scent. Bulabilirseniz onunkini bir deneyin. Kirke'yi denemedim ama bazi parfumleri guzel yakaliyor, mesela LV Imagination'u iyi cozmustu.

Bilinen muadil markalarda en iyisi Muscent. Bazilari kendisi ayri bir parfum olarak ciksa siritmayacak sekilde kaliteli kokuyor. MAD de kotu degil.

Parfumun kokusuna asina oldugunuzu ve kor alis (blind buy) yapmayacaginizi varsayiyorum. Kimyager Ahmet'in markasi var Art of Scent. Bulabilirseniz onunkini bir deneyin. Kirke'yi denemedim ama bazi parfumleri guzel yakaliyor, mesela LV Imagination'u iyi cozmustu.

Bilinen muadil markalarda en iyisi Muscent. Bazilari kendisi ayri bir parfum olarak ciksa siritmayacak sekilde kaliteli kokuyor. MAD de kotu degil.
LV Imagination ve Art of Scent, linklerini alabilir miyim?