Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
Bir zamanlar B310E işimi görmüştü. 2G, alo diyebilmek için 
Bazı cihazlarda donanımsal bazılarında yazılımsal şebeke almama sorunu oluyor. Yazılımı türk bir forumda vardı, donanımsal olanda da bataryayı söküp entegreyi çakmakla bir süre ısıttığında düzeliyordu. Genel olarak öneririm.
Bazı cihazlarda donanımsal bazılarında yazılımsal şebeke almama sorunu oluyor. Yazılımı türk bir forumda vardı, donanımsal olanda da bataryayı söküp entegreyi çakmakla bir süre ısıttığında düzeliyordu. Genel olarak öneririm.
Xbox 360E
Üstün
2.el de herhangi bir tuşlu telefon işinizi görür gibi. Ya da bu işinizi görür.
Satıcı biraz sorunlu gibi, dikkat edin derim.
Satıcı biraz sorunlu gibi, dikkat edin derim.
Son düzenleme:
Piyasada B310 gibi telefonların çakmaları çok geziyor. Askerde Hiking X11 almıştım kamerası yok şarjı iyi dayanıyor arayüzü da akıcı diyebilirim. İstersen uygun fiyattan verebilirim işime yaramıyor zaten.
dewberry
Üstün
İkinci el temiz BlackBerry'ler veya Nokia N serisi.İnternete erişimi olmayan, amacı sadece arama ve mesaj gibi günlük işler olan bir tuşlu telefon arıyorum.
N73 veya BB9000 tercihen.
D4C
Yetkin
Bu telefonun orjinalinin olduğunu sanmıyorum artık. Çakmaları da inanılmaz dandik hem eko yapıyor hem de şarj girişi hemen bozuluyor. Askerdeyken şarj etme dolabına erişimim olmasa daha 3. Aydan şarjsız kalırdım.Piyasada B310 gibi telefonların çakmaları çok geziyor.
- Makaleler
- 1
Samsung ve Nokia komple çakma hocam ben sanmıyorum artık Samsung'un tuşlu ürettiğini.Bu telefonun orjinalinin olduğunu sanmıyorum artık. Çakmaları da inanılmaz dandik hem eko yapıyor hem de şarj girişi hemen bozuluyor. Askerdeyken şarj etme dolabına erişimim olmasa daha 3. Aydan şarjsız kalırdım.
Samsung B310.İnternete erişimi olmayan, amacı sadece arama ve mesaj gibi günlük işler olan bir tuşlu telefon arıyorum.
Andrea Kimi Antonelli
Başarılı
İnternete erişimi olmayan amacı sadece arama ve mesaj gibi günlük işler olan bir tuşlu telefon arıyorum.
TCL onetouch serisi.