Bir arkadaş bakıyor. Bütçesi en fazla 1.500 TL imiş, 1 TL daha çıkmaz. Daha düşük olursa daha iyi olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
Baseus BP1 Pro.
Daha düşük olursa iyi olur: Anker R50i
Daha düşük olursa iyi olur: Anker R50i
- Makaleler
- 23
Soundpeats C30.
- Makaleler
- 23
Harika. Fakat sifir varken ben ikinci el tercih etmezdim. Gayet iyi bir IEM Waner 2. Mumkunse Red Lion stogunu beklesin.
Kendim de alacağım, stok bekleyemiyorum acil kulaklık lazım artık.Harika. Fakat sifir varken ben ikinci el tercih etmezdim. Gayet iyi bir IEM Waner 2. Mumkunse Red Lion stogunu beklesin.
İkinci el önerin ne olur hocam benim için?
- Makaleler
- 23
Duz Waner 2 veya bass istersen Zero 2. Hangisi ucuzsa onu al derim.Kendim de alacağım, stok bekleyemiyorum acil kulaklık lazım artık.
İkinci el önerin ne olur hocam benim için?
Bass seviyorum, biliyorsun. Zero 2 diyorsun o zaman değil mi? CMF Buds 2+ kıyasla daha iyi olacağını düşünüyorum.Waner 2 veya bass istersen Zero 2. Hangisi ucuzsa onu al derim.
- Makaleler
- 23
Evet, Zero 2'nin basslari ortalamanin ustunde. CMF'e kiyasla daha temiz bass alirsin Zero 2'de.Bass seviyorum, biliyorsun. Zero 2 diyorsun o zaman değil mi? CMF Buds 2+ kıyasla daha iyi olacağını düşünüyorum.
Ses kalitesi ve yüksekliği olarak da Zero 2 daha iyi midir?Evet, Zero 2'nin basslari ortalamanin ustunde. CMF'e kiyasla daha temiz bass alirsin Zero 2'de.
Yeni konular
-
-
-
-
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ve Breakpoint için Türkçe yama tavsiyesi
- gorkemsahin1995
-
-
-
-
-
Derin Uzay kitabı iyi mi, LGS paragraf ve anlama sorularında işe yarar mı?
- RamKokusuSeven