X3DV3 modelinin MCU'su bundan daha kaliteli.
Gro X Clone'nu. Her el tipine uygundur. A9 Plus modelinde beyaz kalmamış ama A9 Plus modelini tavsiye ederim. Normal A9 ile donanımsal ve kaplama farkı var shape aynı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.600 TL
Doğrudur ama devasa bir fark yaratıcağını düşünmüyorum sensörleri aynı zaten arkadaşın hangi shape hoşuna giderse, ikisi de taş gibi mouse diye düşünüyorum.
Michael Scofield
Uzman
Buna bakar mısın?Merhaba. Aşağıdaki farelerden hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz? Bütçe maksimum 1600 TL.
Eki Görüntüle 162997
Fark yaratıyor elbette. Sensör değil her şey. MCU en önemli etken bir farede. Sensör 3395 ve üstü olması yetiyor.Doğrudur ama devasa bir fark yaratıcağını düşünmüyorum sensörleri aynı zaten arkadaşın hangi shape hoşuna giderse, ikisi de taş gibi mouse diye düşünüyorum.
Delux M800 Pro bundan daha iyi.
MCHOSE bütçesinde rakipsiz şu anda, alınacaksa MCHOSE daha mantıklı 1500 bütçesinde.
M800 Pro'nun mcusu belirsiz, malzeme kalitesindede şikayet alan bir mouse, R1SE garanti açısından daha iyi bir mouse.
Fark yaratıyor elbette. Sensör değil her şey. MCU en önemli etken bir farede. Sensör 3395 ve üstü olması yetiyor.
M800 Pro'nun mcusu belirsiz, malzeme kalitesindede şikayet alan bir mouse, R1SE garanti açısından daha iyi bir mouse.
MCHOSE bütçesinde rakipsiz şu anda, alınacaksa MCHOSE daha mantıklı 1500 bütçesinde.
M800 Pro'nun MCU'su belirsiz, malzeme kalitesinde de şikayet alan bir mouse, R1SE garanti açısından daha iyi bir mouse.
XC Tech XC-6827 var işte. İkisi de aynı düzeyde bir MCU. Delux'ta 3395 varken R1 SE'de 3395 SE var... 1.000 TL'ye nasıl bir malzeme kalitesi bekleyebiliyorsunuz anlamıyorum. Bu bütçede 3395 sunan başka fare yok.
omeryılmaz5544
Çalışkan
CompX CX52850 MCU sunan XD3V3 varken neden Beken MCU sunan VXE R1'i alsin?
Fark yaratıyor elbette. Sensör değil her şey. Mcu en önemli etken bir farede. Sensör 3395 ve üstü olması yetiyor.
Fark yaratmıyor demedim zaten yakın özelliklere sahip oluğu ve önemli olanın shape olduğunu ve iki mouseunda alınabilir olduğunu söyledim. Bu arada mcu tier listniz mevcut mu hangi kaynaktan daha iyi olduğunu belirttiniz.
HiSilicon BS20 kullaniyor A9 Plus. XD3V3 ise üst seviye farelerde de kullanilan CompX CX52850 MCU kullanıyor hocam. Elbette CompX çok daha kaliteli bir MCU.Fark yaratmıyor demedim zaten yakın özelliklere sahip oluğu ve önemli olanın shape olduğunu ve iki mouse'un da alınabilir olduğunu söyledim. Bu arada MCU tier list'iniz mevcut mu hangi kaynaktan daha iyi olduğunu belirttiniz?