1600 lira civarı bir bütçem var, üzerine çıkmam çok mümkün değil. Daha önce hiç gamepad kullanmadım bu yüzden ne nedir pek bilmem. Fantech Shooter III isimli gamepadi buldum ve çok hoşuma gitti. Sizce nasıldır alınır mı? Eğer alınmaz derseniz sebebi ve onun yerine alabileceğim gamepad önerisi verebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Buna bakılabilir bütçe yükselirse biraz.
Spartan
Başarılı
1600 lira civarı bir bütçem var, üzerine çıkmam çok mümkün değil. Daha önce hiç gamepad kullanmadım bu yüzden ne nedir pek bilmem. Fantech Shooter III isimli gamepadi buldum ve çok hoşuma gitti. Sizce nasıldır alınır mı? Eğer alınmaz derseniz sebebi ve onun yerine alabileceğim gamepad önerisi verebilir misiniz?
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Alabilirsin güzel kol. 8bitdo ile yarışır.
Buna bakılabilir bütçe yükselirse biraz.
Yanıtlarınız için teşekkürler. 8bitdo'yuda duymuştum fakat kulağa biraz çin malı gibi geliyor, garanti sürecinde sıkıntı olur gibi hissettirdi. Wraithin garantisinin iyi olduğunu duyduğumdan dolayı Fantech Shooter III alacağım sanırım. Bu kollar aynı neredeyse değil mi ? Bunlara kulaklık takılabiliyor mu ?![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Alabilirsin güzel kol. 8bitdo ile yarışır.
8BitDo ile Xbox'in iş birlikleri var. Bayağı köklü bir firma. Garanti sürecine de Gizala bakıyor, kendileri resmi distribütör. Sıkıntı olmaz.Yanıtlarınız için teşekkürler. 8bitdo'yuda duymuştum fakat kulağa biraz çin malı gibi geliyor, garanti sürecinde sıkıntı olur gibi hissettirdi. Wraithin garantisinin iyi olduğunu duyduğumdan dolayı Fantech Shooter III alacağım sanırım. Bu kollar aynı neredeyse değil mi ? Bunlara kulaklık takılabiliyor mu ?
Spartan
Başarılı
Yanıtlarınız için teşekkürler. 8BitDo'yuda duymuştum fakat kulağa biraz Çin malı gibi geliyor, garanti sürecinde sıkıntı olur gibi hissettirdi. Wraith'in garantisinin iyi olduğunu duyduğumdan dolayı Fantech Shooter III alacağım sanırım. Bu kollar aynı neredeyse değil mi? Bunlara kulaklık takılabiliyor mu?
Bunlara kulaklık takamazsın maalesef. Şekil harici özellik olarak çok benzerler ikisi de kaliteli kol.
Son düzenleyen: Moderatör:
Shooter III'ün stokları kalmamış sanırım 8bitdo alacağım. Bu fiyat bandında başka alternatif var mı ?8BitDo ile Xbox'in iş birlikleri var. Bayağı köklü bir firma. Garanti sürecine de Gizala bakıyor, kendileri resmi distribütör. Sıkıntı olmaz.
Yeni konular
-
Steam Kullanıcıların nasıl çok fazla sayıda oyunu oluyor?
- PC Uzmanı
-
-
Kardeşimi Eğitiyorum kanalı neden video atmayı bıraktı?
- Captain Skriniar
-
-
-
-
-
R5 7500F için 25.000 TL bütçede Hepsiburada'dan ekran kartı tavsiyesi
- Mehmet Güler